fredag 29 februari 2008

Vinterland

Jag måste bara visa en bild på hur det ser ut hemma hos oss just nu! Lagom till sportlovet så har snön lagt sig som ett härligt vitt täcke över träd och mark! Det är så vackert! Och ordningen är återställd - den här tiden på året ska vi ju ha en hel del snö här i norr! Det blir både skid- och pulkåkning till veckan. Utflykter med varm choklad och smörgåsar. Mysigt! Lite sol på det här så... adff dfsdfsa

Fotot är privat.

18 kommentarer:

Anonym sa...

Så makalöst vackert! Här har vi inte siktat någon snö som kommer ens i närheten av det du visar på hela vintern. Ett vackert hus ser jag där bakom snön också. Mer önskereportage - hemma hos Annika :-) Ha en fin helg!

Tjohalia sa...

Vilka otroligt vackra fönster ni har!
Kram Sandra

Taklyftet sa...

Vilket underbart vinterlandskap! Här i söder så är man inte bortskämde med snö längre suck, jag föredrar snö framför det eviga regnandet.
Ditt hus är ett riktigt pepparkaks hus!
//Jenny

Elin, Elinphoto.se sa...

Detta hus är det vackraste jag vet!
Det har ju ett visst sentimentalt värde eftersom att jag är uppväxt där :-)).

Snön bäddar in så vackert och hela området där ni bor är så fint på många sätt och vis.

Nackdelen är väl att det är en hel det att skotta, men det är det ju värt :-))!

Ha en skön helg, vi syns på måndag!

KRAM // Elin

Anonym sa...

Åhhhhhhh vad vackert! Rena drömmen ju! Kram

Anonym sa...

Idylliskt vackert! Underbart hus :)

Anonym sa...

Vilken härlig bild! Fast jag är glad att vi inte har snö här! Trevlig helg!

Anonym sa...

Jättefint!
Vi saknar snön här nere i Götaland. Men nu är det ju redan mars...

Malin sa...

Gud vilken härlig bild.
Huset ser verkligen super fint ut!
stort va? och med fint "burspråk"
Skönt att få lite riktigt vinterväder. Här nere i södra sverige är det mest grått och regnigt. Jag önskar oxå att vi fått lite snö så vi kunde åka pulka med sonen.
Kram Malin

Anonym sa...

Vilket härligt vinterlandskap! Kram Maja

jennys hus sa...

ÅH vilket vackert hus ni har, otroligt fint!! Härligt med sportlov för barnen:) Hoppas det blir bra väder i veckan så att de kan vara ute & njuta av ledigheten.Kram/jenny

Anonym sa...

Men oj, vilket vackert hus! Så vill jag också bo!

Mamma Mia sa...

Nej lägg av :O, jag höll på att ramla av stolen när jag såg vilket fint hus du bor i!!! Åhh, vilken lycka säger jag bara! Jag instämmer med Weronica... mer "hemma hos Annika" önskas.

Anonym sa...

Skönt att se att det är fler som inte kan haka på trenden att skriva om vårtecken än. Det är ju mars - inte början på maj...

Ha en bra vecka!

Annika sa...

Alla: Tack för era kommentarer! Vi har turen att få bo i ett mycket vackert hus! Men det har varit, och är, mycket jobb med att få ordning på ett gammalt hus! Men vi närmar oss... Född norrlänning som jag är, så vill jag ha snö på vintern. Det blir så ljust och vackert! Dessutom älskar barnen att leka i snön! Jag är lite avundsjuk på den tidiga våren i söder, men man kan inte få allt! ;) Det kommer nog lite bilder från mitt hem framöver - jag klurar lite på det! Kram!

Anonym sa...

Men ÅH! vad vackert hus. Wow :-)

Pysselprinsessan sa...

Vilket vackert hus ni har!
Kramar

Anonym sa...

Hitta precis hit genom husmusen. Fastna så för denna underbart härliga bild. Tänk om vi i Skåne också kunde få ha det så här vackert. Det ryktas att lite snö är påväg. Vi håller tummarna.