onsdag 26 mars 2008

Ljuvligt kök

Ett tvärt hopp till en annan stil än den i mitt förra inlägg! Visst är det härligt med alla olika inredningsstilar! Har man ett sommarhem så kan man ha en stil där och en annan i sitt ordinare boende. Köksinredningen ovan tänker jag mig främst i en sommarstuga, eller på landet som man säger i Stockholmstrakten, men den passar såklart in i de flesta hem om man gillar den lantliga stilen. Jag gillar tapeten (från Ralph Lauren) och den lantliga känslan! Här hade det självklara valet varit vitt kakel och snyggt hade det blivit! Men i en stuga kan man ta ut svängarna lite och gult kakel är det inte alla som har! De ger en varmare känsla och se så fint det blev ! Y dggg fsfdfsdf sdffsdf sdfsfs sdfdsf sdfffffffffffffffff sdffffffffffffff sdf
Bild från Allt i hemmet.

5 kommentarer:

Linda -Galleri Palla sa...

Amen du har ju så rätt... Jag skulle gänra ha ett sommarboende att inreda i dansk, lantlig stil.. Kommer väl nån gång i livet kanske.. Härlig bild!

Anonym sa...

Jag gillade hela det där hemmet, där de verkligen tagit ut svängarna gällande tapetval och annat. Förövrigt en kul idé att överföra det brittiska konceptet med 25 hem till Sverige. Först tyckte jag att det inte funkade så bra, men sedan dess har jag kollat flera gånger igen. Spännade att se om det blir någon fortsatt utgivning!

tinaminastina sa...

Drömmer om ett sommarhus där man kan inreda med en helt annan stil än den man har hemma!
Ha de!
tina/

Anonym sa...

Härlig tapet! Ha en fortsatt mysig kväll! Kram Karin

En inredoholic sa...

Vilket fint kök... håller med dig! Skulle vilja ha ett lantställe så jag kunde ha en totalt utflippad stil med romantik och ränder :)

Ha en bra dag. Här skiner solen i Skåne!

Kram
Jannice