söndag 25 maj 2008

Fin kontrast

Nu är det lottat och klart! Vem vann då? Jo, det gjorde Sofie! Grattis! Sofie har fina bloggen Syssla! Stort tack till alla som var med och tävlade! Det var så härligt att läsa vad ni gillar med min blogg och så nyttigt att läsa vad ni vill se mer av! Många vill se fler bilder från mitt hem och där är jag ju lite kluven, men lovar att visa lite mer iallafall! Det kommer fler tävlingar framöver! Bilden ovan har jag valt för att jag gillar kontrasten mellan allt det vita och den mörka stegen och skålen! Det är ett harmoniskt rum. Fint med blommorna, den lilla lampan och den gamla hästen! Och bordet är så snyggt! Ydsafasadsf adsf aasdsfasad asdfasdf sadfasdf sadf sadf adsf sadf dddsaf adsfasf Bild från Better Homes and Gardens.

6 kommentarer:

Sandra / Vit design sa...

Grattis Sofie!!

Strandviks-Villan sa...

Javisst är det ett harmoniskt rum! Härligt vackert! Nåt att sträva efter tycker jag - så nu ska jag gå och plocka upp leksaker, kläder och tidningar i mitt vardagsrum ;)

londonhem sa...

vilket fint harmoniskt rum! Ja jag har varit lite kluven med huruvida jag vill visa saker fran mitt hem. Far val se om det blir andring pa det framover.

Ja grattis alla mammor som har mors dag i dag, sjalv blev det inget for mig for mors dag har redan varit har i England. Kanske skulle ta och infora den svenska med sa att jag far tva...........kram anna

www.gottablandat.wordpress.com sa...

gratis sofie! jaaaa vi vill se mer bilder av ditt superfina hem!!!

Sofie sa...

Nämen oj, jag blev alldeles paff! Vad roligt, tusen tack rara du :) Boken kommer sannerligen komma till nytta och glädje för mig!

Kram på dig!
Sofie

Annika sa...

Sandra: Du är gullig du! Kram

Strandviks-villan: Det är ju inte tokigt att bli inspirerad till att städa! :) Det behöver vi alla ibland (läs ofta)! :)

Londonhem: Det är klart att du ska ha två! Minst! :) Det är lite sådär att visa upp sitt hem... men jag har ju lovat att visa lite grann, så det ska jag ju hålla.

Gott å blandat: Gulligt av dig! Lite blir det! Och kanske mer sedan... Vi får se! ;)

Sofie: Visst är det kul när man vinner något! ;) Jag är säker på att du kommer att gilla boken! Den kommer snart med posten! Kram!