måndag 14 juli 2008

Elefant

Jag gillar verkligen tyget Elefant från Svenskt Tenn. Formgivare är Estrid Ericson. Visste ni att det var Estrid Ericson som startade Svenskt Tenn? Hon var dessutom en skicklig inredare. Tyget Elefant finns i rött, gult, grönt, brunt och svart. Om du har en blogg kan du tävla här - vinsten är ett kuddfodral i tyget Elefant svart! Den kudden skulle passa perfekt i vårt nya arbetsrum. Jag håller tummarna! ;) Y ddddddddd ddddddddd dddddddddd ddddddddd ddddddddd dddddddd dddddddddd dddddddddd ddddddddd dddd dddd Bild från Svenskt Tenn.

6 kommentarer:

londonhem sa...

det tyget ar ju saaaaaaaa snyggt!!! svart och vitt, mina favis farger med.
Hoppas att helgen var bra
kram
anna

Josefine sa...

Jag är också väldigt förtjust i just det tyget! Speciellt det svart/ vita!

Mamma Mia sa...

Ääälskar det tyget! Har tänkt köpa mig en lampskärm eller något annat med de söta elefanterna om jag passerar Svenskt Tenn i sommar.

Annika sa...

Londonhem: Ja, det är ju sååå snyggt! ;) Jag vill ha! Kram

Josefine: Jag håller med - det svartvita är finast!

Mamma Mia: Jag ska göra detsamma - om jag inte vinner förstås! ;) Men det lär nog inte ske... :)

Nilla sa...

Elefanterna är verkligen ett fint tyg!

Chrizzy71 sa...

Hej!

Jag ska sy en hissgardin till min dotters rum (hon är 6 månader). Jag har köpt Elefanttyget från Svenskt tenn i rött. Jag måste dock skarva med ett annat tyg på sidorna. Tänkte ev. randigt eller rutigt i rött/vitt. Den röda färgen på elefanttyget är väldigt speciell. Har du eller någon annan något förslag på tyg som jag kan använda.

Mvh
Chrsitina