onsdag 2 juli 2008

Fina bloggar

Med utmärkelsen kom ju ansvaret att skicka vidare till 5 bloggar som jag gillar. Eftersom jag tycker om så många, så är det inte helt lätt att välja och jag skulle helst inte vilja göra det heller. Ni är så många på min favoritlista! Så där, nu har jag garderat mig - så ingen blir besviken! ;) Här kommer 5 av mina favoriter; Ljuvligt Hemma, Londonhem, Mamma Mia´s home sweet home, Syssla och Vi bygger hus. Y dddd ddddddd ddddddddd dddddddddddd ddddddddddd ddddddddddddd dddddddd ddddd dddddd dddddd ddddddd dddddddd Bild från Boligmagasinet.

8 kommentarer:

Tjohalia sa...

Jag lovar att komma med en rapport! Kan säga att jag är väldigt nöjd hittills iallafall. Kram Sandra

Sofie sa...

Åh, söta rara du :) Vad glad och varm i lilla hjärtat jag blir!

Vilken tjusig lampa ovanför bordet på bilden du visar! Är ute efter en ny vardagsrumslampa och nåt i den stilen tänker jag mig :)

Kramar, Sofie

Mamma Mia sa...

Åh tack! Nu måste jag ju in och skriva något fint och inspirerande istället för dagens inlägg... Tack för både utmärkelsen och uppmuntran så ofta! Sånt hjälper :)

anette sa...

Nejmen, så glad jag blir! Tack! Eftersom jag gillar din blogg så mycket (framför allt för att du både visar vackra bilder OCH förklarar vad du gillar i dem) betyder "utmärkelsen" lite extra mycket. Ha en fortsatt trevlig semester!

Anonym sa...

Tusen tack för utmärkelsen :) Kram kram

Hannah Norberg sa...

Vill bara säga att jag tycker att din blogg är underbart bra. Blir alltid lika inspirerad! Jag skulle vilja se lite förslag på hur man får ordning och reda i bokhyllan och gör det snyggt dessutom! Själv har jag ett Elfa hyllsystem.

Häls Hannah

Anonym sa...

Kikar in som hastigast och ser vad du har haft för dig., Mycket härlig läsning att läsa ikapp!! :)

Bästa kramen till Dig ♥

Annika sa...

Sandra: Tack! Så bra att ni känner er nöjda! Kram!

Sofie: Tack! Lampan heter Random Light och finns i 3 olika storlekar. Den är inte helt gratis, men står högt upp på min önskelista! Den är superfin! Kram!

Mamma Mia: Tack själv!

Anette: Jag tackar också!

Ljuvligt hemma: Det var så lite - det är du värd! ;) Kram!

Hannah: Tack så mycket! Så glad jag blir! Jag lägger det på minnet och återkommer med ett inlägg lite längre fram! Elfa har ett jättebra hyllsystem.

Perlan: Tack och stor kram tillbaka!