onsdag 2 juli 2008

Vitt och ek

Sugen på en 2:a på Östermalm? Den här fina lägenheten är till salu. Det vore något för dig, Sandra! Titta på hur de har utnyttjat takhöjden i köket genom att sätta upp dubbla skåp. Smart och snyggt! Kan vara bra att ha en stege inom räckhåll. Snyggt med vitrindelen som bryter av. Enda nackdelen med det här köket är att diskhon är på ena sidan och spisen på den andra. När man planerar ett kök brukar man försöka få diskhon och spisen på samma sida, så att man inte behöver gå med hett vatten över golvet. Bra ur barnsäkerhetssynpunkt! Det är därför man sätter in en extra liten ho när man har spisen i köksön. ddddddddddddd ddddddddddd ddddddddd ddddddd ddddddddddddd ddddddddddd ddddddddddddddd Pappelinamattan kanske ni känner igen. Alltid lika fina! Jag är ingen fan av citroner och lime i skål, så fort det ska stylas! Lite mer fantasi, tack! ;) Här är det iallafall smakfullt med en melon och den blå skålen. Jag gillar stylingen med liljorna i den stora vasen! Snyggt och diskret! Vardagsrummet har ett ursnyggt golv! Se så vackra skiftningar i träet! Trevligt innergård och fint med blomman på bordet. Y dddddd dddddd ddddd dddddddddddd ddddddddddd ddddddddddd dddddd ddddddd Bilder från Hemnet.

7 kommentarer:

Sofie sa...

Vilken bra reflektion! Det hade jag aldrig tänkt på; med spisen och diskhon. Mysig lägenhet, gillade fiskbensgolvet :) Vitt och ek harmoniserar så fint ihop! Kram, Sofie

Anonym sa...

Härlig lägenhet.. men jag hade nog aldrig pallat på i en lägenhet igen.. Jag skulle få panik tror jag! haha
kram

Josefine sa...

Fiskbensparkett är verkligen vackert! Klassiskt!

Linda P sa...

Snyggt!! Hehe ja jag kan hålla med om att lime och citroner är ett väl beprövat stylingtrix... men jag gillar faktiskt när man pyntar med lime :)

För min del funkar det alldeles utmärkt att bo i lägenhet. Känns nästan som ett hus, den vi bor i...

Mamma Mia sa...

Visst är det roligt att gå på hus- och lägenhetsvisningar via Hemnet. Mycket finns att beskåda i Stockholmstraken. Jag satt senast igår och letade nybyggda hus och fick mycket inspiration :)

Tjohalia sa...

Ja tack! Det var en riktigt fin lägenhet! :) Kram Sandra

Annika sa...

Sofie: Det är ju det vi inredare ska hålla koll på! ;) Inte "bara" det vackra, utan även det praktiska! Ja, vitt och ek är fint tillsammans. Kram!

Perlan: Jag trivs jättebra i hus, men när jag blir äldre - och då menar jag mycket äldre ;) - är drömmen en lägenhet i stan och en stuga vid havet! Bra kombination, tycker jag! :) Kram!

Josefine: Ja, jag håller med!

Linda: Jag föredrar lime framför citroner om jag måste välja! ;) Jag har alltid trivt jättebra i lägenhet - jag med! Och er lägenhet är ju så jättefin! Kram!

Mamma Mia: Ja, det är jätteroligt! Kan inte få nog av det - trots att jag verkligen inte ska flytta! :) Inspiration, som du skriver!

Sandra: Jag hoppas att ni får tag i en riktigt fin lägenhet! Det är du värd! Kram!