onsdag 2 juli 2008

Ljuvligt franskt

Alldeles, alldeles underbara bilder! Ljuvliga färger! Sköna Hem producerar inredningsbilder som ingen annan! Syrran säger i och för sig att de softar sina bilder, så att de ser ut så här. Och det kan man ha i åtanke när man faller som en fura för vissa bilder och tänker att så där kan det aldrig se ut hemma hos mig! Den franska inredningsstilen tilltalar mig jättemycket. Det ser inte ut så här i mitt hem, men det finns en liten touch av den franska stilen hos mig. Y ddddddd dddddddd ddddddddddd dddddddddd ddddddddd dddddddd dddddddd Bilder från Sköna Hem.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Älskar den där hallbilden - tänk om ändå min hall kunde se likadan ut! Bilder från min hall utlovas ADLRIG för där råder mörker och totalt kaos....

Annika sa...

Zoey: Ha ha, det blir lätt så i hallen! Det går ju att åtgärda, som tur är. Jag gillar att inreda hallar! Att klura ut bra förvaringslösningar och ljusa upp är ofta vad det handlar om - i första hand! Man behöver ofta mycket mer plats för förvaring än vad man tror! Jag älskar också hallbilden - den är så vacker!

Lantlivs Anna sa...

Att de softar sina bilder? Oh, yes they do! Men man förlåter dem ju eftersom man fullkommligen blir knäpp av längtan när man ser såna här bilder!