tisdag 22 juli 2008

Klädstegar
Jag fick ett mejl från Marie, som undrade om jag kan tipsa henne om en vit klädstege. Och det gör jag ju så gärna! Trästegen på den nedersta bilden kommer från Åhléns och kostar 225 kr. Den har synts på andra inredningsbloggar, bl a Sandras (Tjohalia). Hon har köpt den hem till sig. Den andra stegen är från Serholt/Village och kostar 899 kr. Jag har inte sett någon av dem irl, så jag vet inte hur kvaliteten är. Åhléns har ofta bra produkter, men inte alltid. Serholt gör bra produkter och med tanke på priset borde den stegen vara rejäl. Har ni några fler tips på klädstegar? Y ddddddddd dddddddddddd dddddddddddddddd ddddddddddddd ddddddddddddd dddddd ddddd Bilder från Åhléns och Sköna Hem.

9 kommentarer:

Linda P sa...

Har själv en som jag köpt på Cervera faktiskt, fat den är i bambu. Men man kan ju alltid spreja själv ;) Kramen!

Annika sa...

Linda: Tack! Bra tips! Snyggt om man vill ha lite struktur på stegen. Kram!

♥ Mitt vita hus ♥ sa...

Jag har hittat en urfin som är högblank från bruka design, dock är det lite dyrare ca 1500:-,men jag tänker eftersom den är högblank kanske den står emot vätan från våta handukar bättre:)
KOllan in bilden i min blogg om ni vill se den...
http://mittvitahus.blogspot.com/2008/06/nskelistan.html

Kram Mia

Vardagstugg sa...

har varit och spanat på den på Åhlens flera gånger.. kanske den blir min nån dag =)

ha en bra dag!

Kram Annelie

Frida sa...

Har du tips på bra loppmarknader och antikaffärer i norra Sverige? Hjälp sökes, se inlägg på min blogg. Nu jädrar ska vi göra en bra sammanställning av alla guldkorn som finns här uppe i norr. Är så trött på att bara hitta tips från södra sverige när man bläddrar i nationella inredningsmagasin De glömmer ju halva Sverige!

Annika sa...

Mia: Stegen är jättefin (tittade på din bild)! Jag håller med om att det är bra att den är målad med högblank färg - det håller bättre mot väta! Tack för tipset! Kram

Annelie: En vit stege skulle passa bra hemma hos er - hoppas att den snart blir din! ;) Kram!

Frida: Jag håller med; norra Sverige glöms ofta bort! Jag läste i någon av inredningstidningarna nyligen där försvarade de sig med att 80 procent av deras läsare kom från södra Sverige! Vilken löjlig ursäkt! Kanske skulle de få fler läsare från norra Sverige om brydde sig lite mer om den landsändan! Jag tror att du har koll på de ställen jag känner till - i Umeåtrakten - men jag hör av mig ändå.

Myran sa...

Den på Åhlés ser förfärligt ranglig ut irl och är dessutom väldigt liten. Om man är händig gör man en själv på några timmar för c:a 50-100 kr... Min sambo gjorde en åt mig som vi har i sovrummet (när han tröttnat på att höra mig tjata om att jag inte hittade någon ;) - den är perfekt till kläder!

lisa sa...

Det funkar bra att snickar ihop en själv av unga träd också, lite krokigt och dant men coolt om man barkar av och målar den sen ;) Alltid lite roligare om man fixat nåt själv med :D

Tina sa...

Jättefin steghylla! Hade spanat in en på Ellos med bredare steghyllor innan men undrar om inte denna var snäppet snyggare.

Här är iallafall en länk till Ellos hylla:
http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=29480&productId=185298&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

/Tina