måndag 21 juli 2008

Sommar med Ernst på Öland

Härliga Ernst Kirschstieger var på Öland i dagens avsnitt av Sommar med Ernst. Där inredde han en gammal väderkvarn och fixade till uteplatsen i anknytning till väderkvarnen. Som ni ser på bilderna blev det lika fint som alltid när Ernst är i farten. Han kan det där med att inreda harmoniskt och vackert - och funktionellt! När jag tittade på det här programmet blev jag så inspirerad och inredningssugen att jag knappt kunde sitta still! ;) Såg ni det vackra blå-vita tyget som han satte upp på väggen i sovrummet? Det satt ett randigt tyg på väggen förut. Ernst berättade att han kände sig less på det randiga och utbrast om det nya tyget; - En blommig textil! Fräscht så det bara knastrar om den! ddddddddddd ddddddddddddd dddddddddddddd ddddddddd
Uteplatsen fick en underbar Toscanakänsla, precis som det var tänkt! Ett bord, snickrat av gamla bräder, med nya stolar - precis i min smak! Stolarna heter Ibiza och kommer från Ato Fritid. Jag gillade också den lilla "ateljén" längst upp i kvarnen. Jag skulle gärna stå där uppe och måla akvarell! Lovely! Y dddddddddddd ddddddddddddddddd ddddddddddd ddddddddddddd
Bilder från TV4

14 kommentarer:

Elin, elinphoto.se sa...

Han är för härlig, denne Ernst!

Det går inte att låta bli att bli inspirerad av honom. Visst får man en vitamin injektion bara av att titta på alla härliga inrednings ideer som han har. Det blir ju alltid så förbaskat bra ju!!!

Kram på dig!

StrandviksVillan sa...

Samma här - fick lust att genast sätta igång med nåt!! Gillade tyget på väggen bakom sängen jättemycket, så snyggt! Verkligen fräscht med blå-vitt. Och så blev man som vanligt lite småhungrig när man såg den goda maten han tillredde...

Linda P sa...

Ja ljuset är säkert helt underbart där uppe!
KRamen

anette sa...

Mm, det är nästan veckans bästa TV-timme när Ernst kommer igång :). Vi som tänkt snickra ett eget bord till vår kommande altan fick lite extra inspiration ikväll.

Vardagstugg sa...

Attans också, missade det.. hoppas det går i repris =) Såg ju ut att ha blivit riktigt snyggt!

Ha det bra!

Kram Annelie

Lisa sa...

Såg inte programmet, men där kan jag helt klart se sig mig själv sitta och läsa - sippandes på ett glas rött (när jag slutat amma vill säga).. Han är bra Ernst. Sympatisk också, hörde honom på P4 (mer radio än TV för min del) hos Annika Jankell.

Anonym sa...

Är det någon som vet vart man hittar det fantastiska blå-vita tyget?

Tjohalia sa...

Jag missade programmet så det är roligt att jag kan få kika på bilderna! Kram Sandra

Lantlivs Anna sa...

Tack för det här inlägget - här sitter man ute i skogen utan tv (men tack och lov med en dator) och missar allt gottigt som Ernst har för sig! Såå snyggt!

Anonym sa...

Det blev verkligen alldeles alldeles underbart! Kram kram

Helena på ROOM & serve sa...

Fan vad han är bra. Ursäkte svordomen i dett ainlägg - ha ha.

Josefine sa...

Tittade också på Ernst igår, gillade verkligen det blå/vit mönstrade tyget i sovrummet! Så somrigt och fräscht.

Annika sa...

Alla: Tack för era kommentarer! Svårt att inte bli inspirerad av Ernst när han inreder! ;) Det blå-vita tyget föll jag direkt för när jag såg det - jättesnyggt! Jag försökte hitta var det kommer ifrån, men det stod inte på inköpslistan, tyvärr. Någon annan som vet?

Ellas Inspiration sa...

Vilka underbara bilder! Ja, Ernst kan vi lita på...

Ha en underbar dag!

Kram Karin