onsdag 16 juli 2008

På utflykt

Den här ljuvliga bilden får illustrera min onsdag! Jag har varit iväg på en liten utflykt tillsammans med Annelie (Vardagstugg) och Ljuvligt hemma. Vi åkte till Vindeln och Konst i kvarn. Vi åt en god lunch i solskenet och tittade på konst, bland annat Saras (Galleri Ihhh) jättefina tavlor! På hemvägen svängde vi in på en antikbod i närheten och titttade runt! Efter det åkte vi hem till Annelie och gick "husesyn". Hon bor i en alldeles underbar lägenhet i ett gammalt hus från 1700-talet! Högt i tak och fint inredd! Dessutom har hon 4 kakelugnar! Passade på att ta en snabbtitt hos Ljuvligt hemma när jag skjutsat hem henne. Där var lika vackert som jag hade trott - vi känner varandra sedan tidigare och inreda det kan hon! Y ddddddddddd ddddddddddd dddddddddd ddddddddd ddddddddddddd ddddd dddd Bild från Sköna Hem.

8 kommentarer:

Anne (anness) sa...

Oj, vilken utflykt. låter underbart och så kul att få åka runt med andra bloggare. Dessutom att få titta in hos Ihhhs tavlor som är så fina! Lyllos dig :)

pia sa...

Mysig utflykt å trevligt m "konst i kvarn"...har varit dit nåt år när sambons mostrar ställt ut, vet ej om de har gjort det i år?!
kramis

Sofie sa...

Lät trevligt :) Jag kan tänka mig att dom hade det jättefint hemma! Kramar, Sofie

Annika sa...

Anne: Ja, det var en jättetrevlig utflykt! Saras tavlor är verkligen jättefina! Jag vill ha! ;)

Pia: Det är trevligt med Konst i kvarn och en mysig miljö! Min syster Elin ställde ut där förra året, så nu har jag varit där två år i rad. Kanske blir en tradition? ;)

Annika sa...

Sofie: Ja, det var jättetrevligt! Det är verkligen sååå fint hemma hos båda två! Kram!

Anonym sa...

Vill bara säga tusen tack för igår :) Kram kram

Annika sa...

Ljuvligt hemma: Till dig med! Kram!

Ihhh sa...

Hej! Vill säga tack för att ni tittade förbi! Och för de snälla orden om mina tavlor. Kram