tisdag 15 juli 2008

Utan överskåp

Man måste inte ha överskåp i köket. Det finns andra lösningar. Öppna hyllor gör att köket känns luftigare och rymligare. De passar bäst för porslin som används ofta. Jag gillar de vita hyllorna i en modern lantlig stil. Hyllorna utan konsoler bryter av snyggt med sina varma träfärg. Det svarta köket har förvaring i köksön och ett stort vitrinskåp istället för överskåp. Där finns inte plats för överskåp - det sitter fönster över hela diskbänken. Köket på den sista bilden har också förvaring i köksön. Här finns det överskåp, men de är gjorda så att de ser ut som ett vitrinskåp. Charmigt! Y dddddd ddddddddd dddddddd dddddddd ddddddddddd dddddddddd dddddd ddddddddd Bilder från House Beautiful.

5 kommentarer:

Sofie sa...

Jag håller med dig, det är fint med hyllor istället för skåp! Nackdelen som jag kan tänka mig är när man ska dammtorka. Mycket prylar att lyfta på! Fina bilder du visar, som vanligt :) Kram!

londonhem sa...

Ja jag vill inte ha överskåp när jag gör iordning mitt kök, tycker att det gör att köket ser mindre ut, gillar när det känns luftigt.
Härliga inspirations bilder du visar.
ha en bra onsdag
kram
anna

Anne (anness) sa...

Åh, det ser så charmigt och lantligt ut. Jätte fint. Öppet är fint, men gillar inte när det finns fler ytor att damma på :)

Tjohalia sa...

Jag vill gärna ha en stor köksö med massor med förvaring! Kram Sandra

Annika sa...

Sofie: Ja, det var just det jag menade när jag skrev att öppna hyllor passar bäst för porslin som används ofta - då hinner de inte bli dammiga! Men hyllan måste ju ändå dammas, förstås! ;) Tack! Kram!

Anna: Ja, köket känns luftigare utan överskåp. Tack! Kram

Anne: Nä, damma gillar inte jag heller! ;)

Sandra: Det skulle jag också gärna ha! Jag gillar köksöar! Kram