onsdag 20 augusti 2008

Minigalleri

Jättefint sätt att visa sina favoritfoton! Här kan man blanda som man vill; bilder på barnen, semesterbilder, vackra foton på växter, abstrakta bilder osv. Om bilderna är i svart-vitt blir det en annan, mer grafisk stil över arrangemanget. Så här vill jag göra hemma hos oss! Ser ni hur läckert färgerna i bilderna kommer igen i textilierna i sängen? Jag gillar! Y ddddddddd dddddddddd dddddddddddd dddddddddddd dddddddddddddd dd ddddddddddd ddddddddddd dddd Bild från Living Etc.

16 kommentarer:

Anne, anness sa...

Ja, det blir verkligen jätte fint och speciellt när det kommer igen i textilierna. Kanske hade jag velat haft en aning med luft runt varje ram.

Annika sa...

Anne: Ja, så kan man förstås göra! Om man inte har platta ramar, som på bilden, är det finare med lite luft emellan. Det ger en lite elegantare känsla.

Mrs. b sa...

Vilken bra inspirationsbild!
Jag gillar när man har foton som en del av sin heminredning. Fast själv har jag misslyckats med det än så länge... men det finns med i bakhuvudet, så vilken dag som helst...

anette sa...

Jag gillar! Det ligger mycket sanning i att man bör samla likadana saker i grupp snarare än att sprida ut dem i hemmet. Effekten blir större och mer stilrent tycker jag.

Tjohalia sa...

Det var ett härligt sätt att visa upp sina bilder! Kram Sandra

Bodil sa...

Wow. Vad fint. Den bilder spars genast ner i arkivet för framtida projekt. Tack för tipset. Kram, kram.

Mamma Mia sa...

Det där var verkligen fint! Ännu en gång, tack för bra tips!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

oj ja vad snyggt det var !!!

londonhem sa...

verkigen jattefint!!! har funderat pa att satta upp en massa foton pa vaggen. Har sparat detta inlagget nu for ett framtida projekt
kram
anna

Lisa sa...

Jättefint!

Anonym sa...

Riktigt fint... så vill jag också ha det här hemma, men var??? Får klura på det :) Hoppas du har en underbar vecka! Kram kram.

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Ja, det där gillar jag. Har själv gjort en fotovägg nyligen, med nio 30X30 vita ramar och kort på barnen, som jag är nöjd med.

jennys hus sa...

verkligen snyggt och smart. Det blir mer enhetligt också. Kram/jenny

Kix sa...

Så smart och enkelt. Jag vill också ha en fotovägg här hemma men jag har inte riktigt bstämt mig för hur den ska se ut. Har varit inne på en vägg med blandade storlekar och blandade stilar på ramar. Eller olika storlekar men ramar i samma färg. Det här var ju görsnyggt det med och väldigt stilrent. Man kanske kan ha två fotoväggar? :-)

Annika sa...

Alla: Så kul att det var så många som gillade den här idéen! Om ni gör något liknande kan ni väl skicka en bild till mig, så kan jag visa den här på bloggen. Kram

Hemmabloggaren sa...

Mm, måste komma på något bra OCH enkelt sätt att organisera fotona som ligger i drivor hemma. Tack för tipset.