måndag 18 augusti 2008

Söta LolitaSöta lampan Lolita är formgiven av Nika Zupanc. Lolita finns i flera färger, bl a rosa. Den finns även som golvlampa. Vi behöver fler lampor (armaturer) här hemma. En Lolitalampa får mer än gärna flytta hit! Jag har inte hittat något pris. Den kanske inte är prissatt ännu? Bredvid lampan står Soft clock, formgiven av Kiki van Eijk. Klockan är gjord av keramik och finns även i vitt, svart och guld. Producent för båda produkterna är tyska Moooi. Y dddddd ddddd ddddddd dddd dddddddd ddddddd ddddddddddd dddddddddd d dddd Bilder från Moooi.

11 kommentarer:

Elin, elinphoto.se sa...

Personlig och söt till tusen :-))!

Kramis!

Designdrömmar sa...

Jag har också kikat på den, riktigt fin. Finns inget pris än, jag har kollat. Hoppas att det passar min plånbok när det kommer:-).

Tack för en inspirerande blogg!

Kram Åsa

Malin sa...

Åhh vilken söt lampa:)

Linda P sa...

Godmorgon! HÄr kommer äntligen vaserna jag skulle visa upp för dig

http://livinglikelinda.blogg.se/2008/august/lindform.html

kram

londonhem sa...

jattesot!! om det inte finns nagot pris betyder det sakert att den ar dyyyyyr ;o( . Fast jag har en vana nu att alltid fastna for saker jag inte har rad med.........
kram
anna

Margareta, Holmsunds blommor sa...

Så söt. Får känslan av en blomma tagen ur Elsa Beskows sagoböcker.

jennys hus sa...

jättesöt var den. Kram/jenny

Anonym sa...

Gissar att prislappen kommer att vara hög. Om inte står den nog i casa Soof senare i år...

Anne, anness sa...

oj, vilken sötnos till lampa! Och vilka fina inlägg du gjort som jag tyvärr missat. Förstår inte vart tiden tar vägen, och jag har varit så trött på morgorna att jag dragit mig i sängen lite för länge. kanske därför dagarna går så fort förbi :) Ha det så fint!

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

ja, den är söt. VI behöver också fler armaturer här hemma. :-) Jag har faktiskt kollat in en glaslampa på IKEA som jag gillar. :-)

Annika sa...

Alla: Tack för era fina kommentarer! Alltid lika roligt att läsa vad ni har skrivit! Lampan är verkligen ursöt!Den kommer säkert att kosta en hel del...