torsdag 7 augusti 2008

Nytt från Mimou

Nytt och fräscht från Mimou! Översta bilden visar tapeten Pompidou och de två nedersta bilderna visar romantiska Rose. För fler nyheter, ta en titt på Mimou´s hemsida. Y dddddddddddd dddddddddddddd ddddddddddddd ddddddddddddd dddddddddddddddd ddddddddddd Bilder från Mimou.

8 kommentarer:

Anne, anness design sa...

vackert, gillade också soffan i ditt förra inlägg, mycket rolig :) ha det så fint!

anness

kannan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Jag har precis bloggat om en Mimou-bild :-) Jag har kollat efter uppdateringar på sidan efter att ha sett bilderna i tidningarna och nu fanns katalogen där! Fina och inspirerande bilder i vanlig ordning.

Anonym sa...

Underbara tapeter... måste genast klicka mig till hemsidan :) Kram kram

Vardagstugg sa...

Vilka fina bilder! Tapeter kan man aldrig titta sig mätt på!

Hoppas allt är bra med dig!

Kram Annelie

Anonym sa...

Visst är de underbara! Jag var förbi Engelska tapetmagasinet idag efter jobbet för att få en titt på den sista av dem du har bild på här, rostapeten. Den är ju bara så läcker! Ser att det är många bloggare som hakat på deras nya bildsläpp idag och de hade en stor annons i senaste Elle Interiör som låg i brevlpdan igår. Undrar just om de kommer göra en revival i år. Tycker att de har legat lite lågt ett tag (med undantag för den guldrutiga tapet som var med i Roomservice hemma hos modell- och numera Lindex-Emma) men nu har de verkligen mycket fint i sortimentet.

Anonym sa...

Ahhh såg minsann den nya rostapeten i Elle i går. Jag gillar den men tror tyvärr att den snabbt går ur tiden. Älskar annars alltid Mimou...

Annika sa...

Anne: Ja, soffan är härlig! Tack!

Weronica: Jag höll också koll efter att ha sett bilderna i tidningarna! ;) Fräscha nyheter är alltid kul!

Ljuvligt hemma: Ja, visst är de! Vi ses på lördag! Kram!

Annelie: Så sant - det finns många vackra tapeter! Kram!

Frida: De här tapeterna sticker ju ut i mängden och kommer säkert att få en hel del uppmärksamhet! Välförtjänt! Jag såg också annonsen i Elle interiör.

Charlotte: Ja, du kan ha rätt - återstår att se! ;) Uppmärksamhet kommer den säkert att få, iallafall.