måndag 11 augusti 2008

Vacker etagevåning

Den här vackra etagevåningen ligger i Stockholms innerstad. Här kan ni titta lite extra på basen i lägenheten; vita väggar överallt och mörklackade blanka furugolv. Observera att golven är blanka, inte matta som är så vanligt när golven är mörka. Kakelugnarna passar in fint, trots att de har en helt annan stil än övriga lägenheten. Lägenheten har en helt underbar terass! Mysigt med soffan - ger lite sydeuropeisk känsla. Eftersom köket är en del av den öppna planlösningen på övervåningen är det fint med de vita köksluckorna utan synliga handtag. Köket smälter in på ett fint sätt. Den stora diskhon och blandaren gör att det är lätt att diska stora pannor och plåtar. Praktiskt Och titta där! På köksön står den obligatoriska skålen med citrusfrukter! ;)
ddddddddddd ddddddddddd ddddddddddddd ddddddddddd Vardagsrummet är harmoniskt. Läckert med den stora krukan! Sovrummet har hotellrumskänsla. Jag skulle personligen vilja mysa till det rummet en smula, men smaken är ju olika. Snygga handfat i badrummet. Kranar direkt på väggen ger ett exklusivt intryck och det är ju onekligen snyggt! Om jag hade ett par miljoner över och ville bo i Stockholm, så varför inte? ;) Y ddddddddd dddddddd dddddddddd ddddddddddddd ddddddddddddd ddddddd ddddddddddddd dddd dddd Bilder från Hemnet.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen en vacker våning :) Kram kram

Jenny, lixias.se sa...

Mycket fin lägenhet! Det är lite väl kalt för min smak. Saknar mattor och mysfaktorn. Men, jag förstår att den är homestylad.

www.gottablandat.wordpress.com sa...

åh vilken läcker våning,, hur många mille kostar den??5,6 eller 7???
cool var den iallafall

Elin, elinphoto.se sa...

Mycket vackert och stilrent!!!
Skulle gärna bo där någon vecka eller så...

Kramis!

Snusans Inredningsblogg sa...

Ja där skulle jag verkligen kunna tänka mig att bo... :) Vet du var den ligger...? ;)

Vardagstugg sa...

Terassen var ju lite utöver det vanliga! Läckert att få bo så där..

Kommer gärna hem till dig och fikar och är ju verkligen nyfiken på hur du/ni bor!

kram A

Annika sa...

Ljuvligt hemma: Ja, den är verkligen vacker! Kram!

Jenny: Ja, nog är den stylad alltid! ;) Jag skulle också mysa till lägenheten - om den vore min!

Gott å blandat: Utgångspriset är 10,5 miljoner! Och då är månadsavgiften ändå 7300 kr! Inget för oss vanliga dödliga, alltså! ;)

Elin: Ja, en vecka eller två vore inte fel! Sedan längtar vi nog hem! ;) Kram!

Snusans inredningsblogg: Lägenheten ligger i Vasastan/Norrmalm. Bra läge låter det som!

Annelie: Jag gillar verkligen terassen! Mysig! Läckert att titta ut över hustaken!

Du är så välkommen! Vi ska bara stöka klart först! Just nu är det lite för många projekt på gång - jag släpper inte in er ännu! ;) Kram!

Linda P sa...

Ja, ögongodis är det. Imorgon får ju vi "tidnings"besök så den obligatoriska fruktskålen har inhandlats. Dock inte med citrus. Det fick blir auberginer, grönröda äpplen och nektariner... Kan det vara ngt eller skulle man kört med ett säkert kort;)?
KRAM!

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Oerhört vackert.

Annika sa...

Linda: Ja, ögongodis är ordet! ;) Det låter vackert med aubergine, äpplen och nektariner! Jag är glad att du skippade den vanliga citrusskålen! ;) Jag ser fram emot att få se bilderna! De kommer att bli så vackra! Kram!

Pethra: Ja, verkligen!

StrandviksVillan sa...

Tycker det ser så stiligt ut när det är avskalat och "rent" men skulle inte kunna bo så själv. Jag vill nog också mysa till det med mer växter, textilier och färger.

martina sa...

Mmm helt i min smak =)

Tjohalia sa...

Ja varför har man inte några miljoner över? :) Kram Sandra

Sandra sa...

Ja tack jag tar den :)

Mamma Mia sa...

Åh vilken underbar våning!!!

Proforma sa...

En sådan fantastisk våning!!! Så Läckert!!! Hade lätt kunnat flytta in där bums... eller inredningen kunde fått flyttat in i mitt hus istället :)