söndag 14 september 2008

Inspiration - badrum

Söndagens inspirationsbilder visar sex olika, men vackra badrum. Idag skriver jag ingenting om bilderna. Jag känner mig lite kopierad - är lite sur, men det går över! ;) Frågar er istället; Vilket badrum gillar ni bäst? Och varför? Kram! Y dddddddd dddddddd ddd dddddddd dddddddddd dddddddd ddddddddd dddddd Bilder från Metropolitan Home.

15 kommentarer:

Elin, elinphoto.se sa...

Så trevligt!

Jag vill göra om badrummet där uppe, NUUUUU :-))!

Kramis!

charlotte sa...

Badrum med superstort duschutrymme och plats för divan. Lite som i antikens badtempel. Långt ifrån vad jag har just nu men skulle absolut kunna tänka mig att byta;)

♥ Mitt vita hus ♥ sa...

vackra bilder du bjuder oss på som vanligt:)
Kram M

Proforma sa...

Jag gillar det första badrummet! Tycker om det vita tillsammans med den ljust turkosa tonen, ser så fräscht ut.
Sedan tycker jag också om att det finns en rumskänsla i och med träet på väggarna och golvet. Kakel känns ju så mycket mer som badrum...

Snusans Inredningsblogg sa...

Vilka fina badrum! Jag gillar bild nr 2 och 3 bäst. Älskar kontrasten mellan ljust och mörkt och handfaten är ju så snygga! De stora speglarna gör inte saken sämre. Vill ha! :)

Josefine sa...

Jag gillar badrummet med den vackra schäslongen i. Otroligt fint att blanda gammalt och nytt!

alacs sa...

Blir alltid inspirerad av vackra bilder hos dig, även om just dessa badrum inte tilltalar mig i någon större utsträckning för eget bruk. Dock måste vi nog börja titta allvarligt på badrumsvarianter, eftersom vi just upptäckt en vattenläcka. Blä!

Designtjejen sa...

Vad läckert!

Linda P sa...

Känner du dig kopierad???? Hur då menar du? Det var ju trist.

Iaf, jag gillar tvåan bäst, den utstrålar lugn och harmoni även om bilden är lite "sned"... KRAM!

Lisa sa...

Jag gillar två särskilt mycket! Badrum 3 och 4. De ser så rejäla ut, klassiska, vackra materialval och färger och pricken över i - en ask med kleenex! :-)

londonhem sa...

mitt blir sjalvklart det fjarde uppifran. Alskar vitt vitt vitt och aven kontrasten mellan modernt och gammalt. Tycker det ar underbart nar man suddar ut granserna mellan ett badrum och ett annat rum, precis som man gjort har genom att placera en soffa i badrummet!!
varfor kanner du dig kopierad?
kram
anna

Anonym sa...

Fin fina badrum... jag säger ja tack till badrum nummer 6 :) kram kram

Annika sa...

Alla: Så roligt att läsa vilket/vilka badrum ni gillar bäst! Extra roligt att ni tycker så olika! Fina beskrivningar också! Kram!

Anonym sa...

Om du har blivit kopierad så måste det väl ändå vara så att din lösning är så bra att det inte tjänar nått till att komma på något eget, det står "okonkurrerat". Ta åt dig!

Malin sa...

Vi håller på med badrummet hemma. Tog bort bastun vi aldrig använder óch fick det lite gammaldags som vi vill ha det.