lördag 13 september 2008

Väggkuber en masse

Arrangemanget av hyllorna på den här bilden känns nästan som en installation på ett galleri. Det är lite härligt oregelbundet uppsatta, men man känner ändå att det finns en tanke bakom. Jag brukar skriva om linjer, men ingen regel utan undantag, som det heter. Det handlar mycket om balans när man inreder. Och det finns här! Det är roligt att inspireras av kreativa, lite annorlunda uppsättningar och lösningar, tycker jag. dddddddddddd dddddddddddddddd dddddddd ddddddddddddddd ddddddd ddddd dddd Att rycka ut en bild ur sitt sammanhang är dock inte alltid bra. Den här bilden kommer från ett hem, där man känner att just den här lösningen passar in. När man läser om personerna som bor här och tittar på den övriga inredningen, så ser man att den passar just de personer som bor där. Och det är ju precis så vi inredare arbetar, skräddarsyr inredningar för just den eller de personer som bor där vi inreder. Sedan tittar vi förstås också på det arkitektioniska. Inredningen ska passa lägenheten/huset. Och budgeten. Och... Ja, det är mycket att tänka på och få ihop, men det är just det som gör det så roligt! Y dddd ddd dddddddd dddddddddd ddddddddddddd dddddd dddd dddd ddddddddddddd dddddddddd dddddddddd ddddd Bild från Boligmagasinet.

3 kommentarer:

Lisa sa...

Roligt att du tycker om tapeten! Testade tapet boken ute i huset idag och ja, den kändes fin då med :-) Fin installation med hyllorna. Ser lite busigt ut och något liknande skulle vara fint i vår dotters rum. Hoppas du har en fortsatt fin helg med familjen!

Sofie sa...

Vilken härlig uppsättning! Gillar också det oregelbundna. Att de inte hänger så strikt gör att det känns mjukt och lekfullt. Hoppas att du har haft en fin helg! Kram, Sofie

Annika sa...

Lisa och Sofie: Jag gillar era beskrivningar - lite busigt, mjukt och lekfullt! Kram!