onsdag 1 oktober 2008

Black is back

uno form firar 40 år med att lansera en helt ny köksserie; Black Oak. uno form står för tidlösa och funktionella kök och Black Oak är inget undantag. Det är ett stilrent kök med en grafisk känsla. Träet är helt genomfärgat med svart växtfärg och inte bara betsat på ytan. Den svarta färgen får ett vackert djup som framhävs av träets ådringar. Köket får en extremt bra hållbarhet, eftersom hack och revor inte syns som på betsade ytor. ddddddddddd ddddddddddddd dddddddddd dddddddddddddd ddddddddddddd dddd
Att svarta kök blir mer och mer populära är det ingen tvekan om. Jag gillar kombinationen med vitt ovan. Köket känns ljust och luftigt. Mycket vackert! Ni känner väl igen lamporna? Y ddddd ddddd ddddddddd ddddddddddd dddddddd ddddddddddddddd ddddddd ddddd

Bild från uno form. (Bilden är klickbar)

4 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

^black oak sa snyggt! ja lamporna känner vi igen :-)

Tina på peppar och vanilj sa...

Ännu en inspirerande bild på din härliga blogg! köket är helt i min smak, men liite större än mitt eget ;D (som väntar på att få vit målat golv i matplatsdelen och svart granit i tillagningsdelen + att transformetras från björk till vitt...)

Jag kännde i gen lamporna men var tvungen att klicka och kolla ditt tidigare inlägg, tänk att de heter vitkål!:D

Bland kommentarerna til det inlägget stod att det är kul att du visar lite nytt, det finns ju så många chabby chic bloggar (som är alldeles underbara dom också)och det håller jag med om! Jag gillar också både och, vilket även jag försöker visa på min blogg!

Ha det gott! /Tina

Ann-Louise [En bulle i ugnen] sa...

Det här är helt i min smak! :) Och långtlångtlångt ifrån furu som väl var på väg tillbaka? Hua :P

Annika sa...

Gott och blandat: Ja, det är ett snyggt kök! Lamporna börjar dyka upp lite varstans har jag märkt! :)

Tina: Tack!! Det låter som att ni kommer att få ett jättefint kök! Ja, det är lite kul med vitkål! :) Jag gillar ju olika stilar, så jag försöker blanda - visar bilder på det jag gillar, helt enkelt!

Ann-Louise: Ja, jag kan tänka mig det! Stilrent, som din fina blogg! Nä, det dröjer nog innan furun är tillbaka på riktigt! Vi är inte redo! ;)