fredag 21 november 2008

Trevlig helg!

Då är det snart helg igen! Den här helgen bjuder på både bröllop och kalas. Imorgon ska jag och min man på bröllop. Ett vackert vinterbröllop. Det ser vi fram emot! På söndag har sonen kalas. Då kommer ett helt gäng underbara barn att invadera vårt hem. :) Det blir helt olika touch på dukningarna, av förståeliga skäl. Vackrare än på bröllop blir det sällan. På barnkalas satsar man ofta på mycket färg och ballonger. Dukningen hjälper till att sätta prägel på festen. Det är ju alltid trevligt att sitta ner vid ett vackert dukat bord. Mysigt när någon har ansträngt sig lite extra. Jag och syrran Elin har bl a med en artikel om juldukningar i nästa nummer av Inspiration. Jag visar den när tidningen har kommit ut - såklart! Trevlig helg! Y ddddddddd ddddddddddd dddddddddddddddd ddddddddddddddd dddd
Bild från Sköna Hem.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin dukning du bjuder på. Bilden åker direkt ner i inspirationsmappen. Vinterbröllop låter mysigt. Något sådant har jag aldrig varit på trots säkert 25 bröllop genom åren. Hoppas ni får en jättetrevlig upplevelser och helg.

Anonym sa...

Åh! Den där dukningen gillade jag! Otroligt vackert!

Ha en jättehärlig helg med vinterbröllop och kalas.

Stor kram

Anonym sa...

Hoppas att du får en fin helg. Ser fram emot att få kika på artikeln!

Anonym sa...

Mitt vinterbröllop regnade bort snopet nog - istället för att vara gnistrande vitt var det påfallande grönt.... Och då bor jag ändå uppe i norra sverige... Hoppas det här vinterbröllopet får gnistrande snö som dekoration.

jennys hus sa...

låter som en fullspäckad helg:-) Kul med både bröllop & kalas.
Kram/jenny

Anonym sa...

Hoppas ni haft det roligt på bröllopsfesten!
Håller med dig, fina dukningar är roligt. Jag är dålig på det själv här hemma. Kanske för man inte har så rolig rekvisita att jobba med.. Får nog skriva upp det på önskelistan till jul! :)
Ha en riktigt skön helg
kram ♥

Monkan sa...

Den här dukningen var otroligt fin, jag tror jag kan avstå från ballonger :-)

Annika sa...

Alla: Bröllopet var jättevackert! Jag blev rörd direkt jag såg brudparet i dörröppningen. ;) Snön låg vit på marken redan på morgonen och när brudparet gick ut ur kyrkan så föll snön sakta... Idag var det full fart med kalas. Nu är vi helt slut. :) Tack för era kommentarer!