fredag 19 december 2008

Trevlig helg!

Sista helgen innan jul. En stressig helg för många. En mysig helg för andra. Eller kanske lite både och? Vi har lite kvar att ordna innan julfriden kan infinna sig på riktigt. Men jag tänker inte stressa! Tanken är god, men vi får väl se hur det går med det... :) ddddddddddddd ddddddddddddddd dddddddd ddddddddddd ddd dddd
Igår fixade jag och sonen ihop ett pepparkakshus. Förra året gick det smidigt, men i år var det betydligt struligare. Smält socker överallt och knäckta pepparkaksdelar... Tålamod! Och det var inte bara sonen som strulade till det... Men att dekorera med kristyr och Nonstop är kul! Vad har hänt mer i veckan? Jo, jag har ju gått från mörkblond till rödhårig! Känner mig riktigt julig! ;) Hoppas att ni får en fin helg med mycket mys! Kram! Y ddddd dddddd ddddddddddddddd ddddddddddd dddddddd dddddddd dddddddd dddddddd ddddddd dd dd
Bild från Sköna Hem. ddddddddd ddddddddd ddddddddd dddddd Tillägg: pepparkakshuset på bilden är inte vårt - tyvärr! :)

13 kommentarer:

Ellas Inspiration sa...

Vilket vackert hus!

Tack för din hälsning i vår svåra stund, det värmer verkligen!

Kram Karin

StrandviksVillan sa...

Oj vilket stiligt hus!! Bra gjort!
Ser så mysigt ut där i soffan också...
Stressa med måtta, så blir det nog bra :) Positiv stress är ju förresten bara bra, då får man nåt uträttat!
Trevlig fjärde advent!
Kram A-C

Anonym sa...

Vad nyfiken jag blir på en rödhårig Annika... det blev säkert superfint :) Önskar er en alldeles underbar helg! Kram kram

www.gottablandat.wordpress.com sa...

vilket sött pepparkakshus!!
god jul och gott nytt år nu!!! kraaaaaaaam

Anonym sa...

Tyvärr kan jag inte se bilden, men jag önskar dig en underbar helg du också! Kram Sandra

Elin, Elinphoto.se sa...

Mysigt, pysigt med pepparkakshus!

Själv har jag och killarna gjort pepparkaksdeg till 300 pepparkakor. Att man kan halvera satsen är inget jag tänker på, år efter år :-)))!
Så här bakar vi nu en plåt pepparkakor lite nu och då.
Det både smakar och luktar gott :-)!

Kramis // Elin

Anonym sa...

Vilket fint pepparkakshus! Det där med att limma ihop pepparkakshus tycker jag är lite farligt. För 3 år sedan skulle jag fixa mitt eget pepparkakshus själv för första gången (morfar har varit bagare så han fixar ett varje år, men detta året ville jag göra ett själv). Och det kommer nog dröja innan jag gör om det, brände mig riktigt rejält på det smälta sockret och har ett ärr på fingret nu. Så nu gör morfar ett åt mig varje år, det är säkrast så ;) Men jag ska nog våga mig på det något år. Men inte i år.

Vi har också en del kvar att göra inför julen. Men jag tänker ta det lungt och inte stressa. Det är min tanke i alla fall, sen kanske det blir lite stress ändå.

Ha en mysig helg! Kram

Anonym sa...

Men wow så fiiiint!! :)

Trevlig helg på dig! /Malin Inspiration & design

Anonym sa...

Trevlig helg på dig med! Ta det nu bara lugnt, det tänker jag göra!

Proforma sa...

Underbart pepparkakshus!
Trodde först att du hade gjort det! Wow tänkte jag... gud vad duktig hon är! Har också gjort pepparkakshus och vet hur pilligt det kan vara.

I helgen ska jag städa, klä granen, pynta, julbaka, göra godis, plantera småenar.... så stressad... vem...jag!? :)

Trevlig sista advent!
Kram

ROOM AND SERVE sa...

Jag tänkte att din son måste vara i din ålder för att få till det huset, men så läste jag att den var från Sköna Hem :o)

Anonym sa...

Åh vad roligt med ny hårfärg! :) Jag behöver också göra något åt mitt rufs. Min utväxt är gigantisk. Hade tänkt hinna med ett frisörbeök innan bärfisen kom men det blev visst inte så. Och nu bara försvinner veckorna på något konstigt vis. :)

Jättefint pepparkakshus!
Kram och ha en fortsatt härlig helg!

Monkan sa...

Verkligen tjusigt pepparkakshus, det syns inte ett spår av några knäckta delar. Ja dekorera måste ju vara belöningen efter slitet, lite som med en smörgåstårta :-)