lördag 31 januari 2009

Katt och KnoppFint från Pluto Produkter. Bland nyheterna finns som vanligt en hel del fina produkter. Mina favoriter är hängarna Katt och Knopp (finns även i vitt). Krokar har man behov av på flera ställen i hemmet och de här passar lite varstans. Den charmiga kattkroken blir förstås fin i ett barnrum. Knopphängaren kan hänga i sovrummet eller kanske i klädkammaren. Och i hallen behövs nästan alltid fler krokar. Det finns verkligen en uppsjö av fina hängare att välja bland på marknaden. Det gillar jag. Y dddddddd dddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddd ddddd


Bilder från Pluto Produkter.

3 kommentarer:

Malin sa...

Jättefina! Barnrummen börjar bli fulla nu... ;-)

Annika sa...

Malin: Ha ha.. Ja, det är lätt att fylla barnrummen. Det är ju trevligt om barnen ryms därinne bland alla vackra saker! :) Sonens rum står på tur här hemma. Det behöver uppdateras för att passa en kille i hans ålder. Det ser jag fram emot.

Hanna sa...

Hejsan svejsan

jag är lite nyfiken vart du pluggade, funderar på att till hösten plugga till inrednings arkitekt men först måste jag gå steg 1 den utbildning jag kollat in och tycker verkar bäst är en i danmark. Men det finns säkert mängder med bra skolor så hur gjorde du?

Tack för en inspirerande blogg
vänligen Hanna