lördag 24 januari 2009

Kylskåp i fokus

Det här är en härlig bild, tycker jag. Visst är inredningen stylad, men inte överdrivet, utan på ett sånt sätt att det faktiskt ser ut som att en familj bor här. För vilka av oss har inte haft en sop framme? Lite för många lappar på kylskåpet? Eller en haklapp som hänger där plats finns? Trots att det faktiskt är en bild på ett kylskåp, så känns den färgglad och levande på något sätt. Ja, det är förstås ett ovanligt snyggt kylskåp, men ändå... Y dddddddddddd ddddddddddddddd d dddddddddd dddddddddddd ddddddddd dddddddddddd ddddddddddd
Bild från Hus & Hem.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan iofs ha ännu svårare för stylad "vanlighet" än bara styling. En färgglad leksak för att få in färg t ex. Ett väl beprövat trick numera i reportagen ;). Just det här hemmet från förra Hus & Hem gillar jag dock massor rent visuellt. Det märks att man har en bra bas som sedan förhöjs med accenter.

Vera med flera sa...

Jag bara älskar de där kylskåpen, hur snygga som helst!

Evelina sa...

Får känslan att du bor i umeå. Tack för fina inspirationsbilder; som kan vara till hjälp...Håller på att bygga hus i Yttersjö.

Annika sa...

Weronica: Jag förstår vad du menar - och håller med dig. Vad jag menar med styling i den här bilden är vasen med tulpaner och att man låter sopen och skyffeln stå kvar, just för att färgen förhöjer bilden. I övrigt känns det som att hemmet har fått vara ganska orört. Det känns levande på ett äkta sätt. Och det gillar jag.

Vera: Ja, det är de verkligen!

Annika sa...

Evelina: Ja, det stämmer - visst bor jag i Umeå. Så roligt att bilderna på bloggen inspirerar! Det är ju precis det som är meningen.

Anonym sa...

Annika: Absolut! Just detta hem är ett av mina favorithem från de senaste månadernas inredningsskörd. Jag har tittat på det många gånger och det är ett bra betyg :)! Och även jag har en sopskyffel i köket från Iris hantverk - färglös, men ack så snygg ;)

Drömmen Om Huset sa...

Detta kylskåp skulle jag vilja ha i vår eventuella framtida stuga.

/Tina

Lallis - liv och leverne sa...

Jag håller med dig. Bilden känns levande på något sätt.
Och kylskåpet är ritkgit snyggt.
Kram Lallis

Frida sa...

SMEG's kylskåp är ju bara så fina! Gillade också det reportaget i Hus&Hem. Känns som om de verkligen gjort en uppryckning sista tiden.

Milla sa...

Nu blir jag ju bara så nyfiken på hela detta hem... får försöka få tag på det numret.
Ha en fortatt trevlig helg!
Och TACK för dina ord!

Tina på Peppar och Vanilj sa...

Intressant "kommentarskonversation"här :) Jag landar i allafall i att bilden är härlig! För visst lever vi och stökar runt i våra hem! En illgrön sopskyffel behövs ofta hos mig :)

K R A M // t i n a

Nina sa...

Kylskåpet är så himla snyggt!Trevlig blogg:)

Iris sa...

Jättefin bild. Kul med styling som ser lite mer realistisk ut :)

Kram /iris