lördag 24 januari 2009

Vackra linjer

Den här bilden är inspirerande på många sätt. Den fina väggmålningen gullar till den stilrena inredningen. Det är många kanter och linjer. T o m spotharna är infällda i fyrkanter. Det fina, sirliga mönstret mjukar upp. Eken tillför värme på ett fint sätt. ddddddddddd ddddddddddddddd ddddddddddddddd ddddddddddddddd ddddddddd
Glas som skydd vid trappan, ser man mer och mer. Det ger ett elegant intryck och släpper igenom det så eftertraktade ljuset. Snyggt med de blanka skjutdörrarna. Och det är läckert med alla linjer; trappans linjer, de lodräta linjerna i glaset, linjerna på garderobsdörrarna och trappräcket. Snyggt! Y dddddddddddd dddddddddd ddddddd dddddddddddd ddddddddd dddddddddd ddd ddd
Bild från Hemnet.

6 kommentarer:

Proforma sa...

Jag blev inte så förtjust i blommorna på väggen men för övrigt tycker jag om inredningen jättemycket. Så snyggt med glaset vid trappan.
Ha en skön lördag!

Linda P sa...

Ha, sitter här m näsan tryckt mot datorn och kan inte annat än att hålla med dig. Helt klart inspirerande! KRAM PÅ DIG

Monkan sa...

Ja verklingen tjusigt, men jag undrar om det inte känns lite läskigt med bara glas i kanten av trappan! Fast det blir ju verkligen öppet o ljust o fint.

...å lilla Vicke vire sa...

Jättesnyggt! Gillade verkligen väggdekorationen, härliga färger och lekfullt till den annars ganska strikta stilen.
Trevlig helg!
Victoria

Tina på Peppar och Vanilj sa...

FINT! :)

K R A M // t i n a

Drömmen Om Huset sa...

Detta var helt i min smak, fungerar dock inte med trappor för min del eftersom jag sitter i rullstol.

Väggmålningen var jättesnygg till alla linjer och jag älskar ek, dessutom skulle jag vilja ha ett liknande skåp i köket där jag vill förvara finare glas mm.

/Tina