torsdag 19 februari 2009

HM Home - beställ online


Från och med idag går det att beställa från HM Home på nätet. Alla produkter finns tyvärr inte tillgängliga ännu. Inte så lyckat HM! Den fina knappkudden är min favorit. Den är tänkt att användas som golvkudde. Mönstret är tryckt på kraftigt bomullstyg. Den är 50 cm i diameter och går att tvätta i maskin. Och priset? 129 kr. Jag gillar! Y ddddddddddddd dddddddddd ddddddddddddddd ddddd dddddddd
Bild från Elle interiör.

11 kommentarer:

Fredrik och Nina sa...

Ja jag vet inte riktigt vad jag tycker ännu. Det som jag gillade omedelbart var de illrosa handdukarna men annars var det magert.

/nina

Annika sa...

Nina: Jag hittade ett och annat som jag gillar. Det är främst de grafiska kuddfodralen som tilltalar mig. Jag gillar att kunna se och känna på produkterna, så det är lite svårt att avgöra när man bara får se dem på nätet, tycker jag.

Marias Stil sa...

Jag gillade Watkins kuddfodral som kommer i slutet av månaden, det lär jag beställa!

Annika sa...

Maria: Ja, det är fint! Egentligen lite för mycket färger för min smak, men mönstret gillar jag.

Proforma sa...

Har tittat runt lite och det finns några saker som är intressanta men jag har inget handlat än! Ska bli kul att se vad som mer kommer för det måste väl ändå komma så mycket mer!?

Malin sa...

Otroligt prisvärda saker. Gillar verkligen att man inte behöver köpa innerkuddar till. Har innerkuddar så att jag kan gödsla med de. Klickade genast hem lite nya prylar. Summar: 306 kronor. Otroligt!!

Annika sa...

Malin: Ja, du har så rätt! Nu har jag klickat hem lite smått och gott, jag med.

Anne sa...

Så roligt! jag tycker att det fanns mycket fint att hitta! Ska genast klicka mig vidare till sidan. Ha en fin torsdag!

Skönt Hemma sa...

Ja den var riktigt cool. Måsta nog klicka hem en sån där knappkudde :)

FURNISH.etc sa...

Ja den kudden är helt underbar! Och priset är ännu mer underbart! Sånt gillar vi! Kram Emmy

Pysselprinsessan sa...

Ja, några fina grejer fanns det allt! Jag gillade ffa randiga pläden, badrumsmattan och handukarna med ett + och bladtyget i kökskollektionen. Det kanske blir en hemknappning när 1:a lönen kommer in! ;)
Kramar