tisdag 17 februari 2009

MEJ Collection
Idag damp de här bilderna från EOMs monter på Stockholm Furniture Fair ner i mejlboxen. De visar EOMs barnmöbel-koncept MEJ Collection. Ett litet sammanträffande med tanke på det inlägg som jag skrev igår kväll. Jag fastnade för den här montern på mässan. Lite rörig, men full av underbara små möbler. Möblerna är av barn/juniorstorlek och tänkta för barn i 2-årsåldern upp till 7-8 år. Alla textilier är framtagna av textildesignern Jacob Brandqvist. Konceptet beräknas finnas i butikerna i månadsskiftet april/maj. dddddddddddd dddddddddddddd ddddddddddddd dddddddddddddddddd
Medan jag och min man stod och tittade på sortimentet, så var en liten flicka i 3-årsåldern inne i montern och provsatt möblerna. Hennes pappa stod och ropade på henne utanför montern. Soffan var favoriten. Det var en glad tjej som studsade runt bland möblerna. Återigen denna lycka över möbler i rätt storlek. Behöver jag skriva att både jag och min man log vid åsynen? :) Y dddddddddddddd dddddddddddd ddddddddddddd ddddddd
Bilder från EOM. (Bilderna är klickbara - de kommer mer till sin rätt i större format. Titta på den vackra soffan och de fina textilierna mm.)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fint! Det där med barnanpassade storlekar tilltalar mig som hemmainredare, men med mina barn har det snarare varit tvärtom. De har nästan alltid ratat sina små möbler för att istället sikta in sig på de platser där alla stora sitter. En minivariant har de använt mycket och det är små klassiska New England-stolar från Bruka som vi hade framför TV:n i lägenheten. Sedan kickar det praktiska in i mig när jag ser små stoppade tygfåtöljer i ministorlek. Fina att titta på - innan alla fläckar kommer ;)

Annika sa...

Weronica: Det är alltid roligt att läsa dina åsikter! Min erfarenhet är att många barn verkligen uppskattar barnmöbler. Textilier och barn går ju inte alltid hand i hand - tur att det mesta är tvättbart! :)

Malin sa...

Jättemysigt! Sängen ser lite extra fin ut. :-)

Designtjejen sa...

Vad fina!
Kramar