måndag 23 mars 2009

Stilrent i vitt

Jag har en dröm om att någon gång bygga ett fritidshus vid havet. Och det är jag väl inte precis ensam om? :) Eftersom vi bor i ett äldre hus med massor av snickarglädje (byggt 1923) inne i stan, så skulle vi vilja ha ett helt nytt hus som kontrast. Och framför allt så ska det vara lättskött! Vårt hus i stan kan man renovera konstant utan att känna sig klar. Så ett ganska litet, enkelt och lättskött hus vill vi ha. Och det ska vara vackert, såklart. :) När jag såg den här bilden så väcktes min stugdrömmar till liv. Så vill jag ha; stilrent,vitt och ljust, med stora fönster som man kan skjuta åt sidan när vädret tillåter. Fin soffa från Norrgavel. Y********************** *************************** *************** ******** ****************************
Bild från Sköna Hem.

4 kommentarer:

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej hopp!
Tittar in och säger hej, till en för mig ny bloggare! :)Tänk vad skoj vi kommer att ha nu!

Ha det gott!
Kram Hanna

Carolina sa...

Hej!

Vill bara tipsa dig om att titta på Roomservicepremiären nu på onsdag den 25/3. Stjärnkocken Melker Andersson inreder ett kök och har valt Enamello Kitchen Front som stänkskydd. Ett väldigt spännande material som alternativ till kakel och glas.

Enamello är en skiva av glasemajl som kan vara 5 meter lång utan skarv (ingen mer fogsmuts här inte). Dessutom är den magnetbärande och går att skriva på (finns en massa coola tillbehör). En extra bonus är att Enamello passar bra för lightrenoveringar eftersom man kan montera den på befintligt kakel.

Nyfiken på att veta mer? Gå in på www.enamello.se och kom ihåg att kolla in Roomservice på onsdag!

Malin sa...

Jag tycker precis som du men tvärtom - förutom huset vid havet då... Vi har ett nybyggt hus i nyfunkisstil och jag skulle vilja ha lite kontrast till det. :-)

Anders sa...

Precis så vill jag ha det också. Skjutdörrar ut mot en liten brygga där den lilla båten ligger. Det behövs inte mer än så :-)