tisdag 14 april 2009

Smyckesträd

Veckans tips är det fina smyckesträdet Flower från Indiska. Det är nästan som ett smycke i sig, men passar förstås alldeles utmärkt att hänga smycken på. Söta små krokar som är perfekta till ringar. Passar mig bra. Jag lägger ofta bort min vigselring. Här hänger den i säkert förvar - när den inte sitter på fingret förstås. :) Jag ställde ett träd i bokhyllan nedan - till veckans tema. Ordning och reda är viktigt även när det gäller små saker. Smyckesträdet kostar 79.50 kr. Y ********************** ***************** ************* ******************* ********************** ********* *************************
Foto: Annika Persson, Flex Inredning.

3 kommentarer:

Malin sa...

Sött! Här är en till som lägger vigselring så fort jag kliver innanför dörren. Många timmar har ägnats åt att leta efter den. :-)

karola sa...

Fint träd till smycken...men vigselringen sitter kvar i nästan alla lägen....o därför är det redan rätt sliten (fast jag bara haft den ett halvår....hm)

Ha det gott

Milla sa...

Fint och vilket bra pris!
Vilken superbra idé att bygga in Billyhyllorna! Blir ju riktigt snyggt!! Nu har du givit mig ännu fler idéer, (som får skrivas upp i den redan långa att-göralistan)
Kram