lördag 4 juli 2009

Barnrum

Idag träffade vi våra vänner Ola och Pia som var på snabbvisit från Göteborg. Vi har inte setts på länge. Sedan sist så har familjen fått ett härligt tillskott av Theo, snart 1 år. Det är mysigt att få låna en liten en stund. Vår stora, fina kille satt brevid och spelade Nintendo DS. Det är bra med spel när man måste sitta igenom en hel brunchlunch (på Rex), medan föräldrarna pratar och pratar med sina vänner. :)

Att inreda barnrum hör till mina favorituppdrag. Det är så roligt! Jag tycker inte att man måste färgsätta barnrummet vilt och galet bara för att man kan. Barn behöver också lugn och ro i sina rum. Bilden ovan visar en ljus och fin färgsättning. Här kan man ju lägga till färg, om man vill det. En härligt färgglad matta t ex. Eller stora golvkuddar med mönster. Eller varför inte en läcker väggmålning? Y

Bild från Living Etc.

3 kommentarer:

Malin sa...

Väldigt fint! och snyggt med trä - de. Håller med om att man helt klart kan vara lite begränsad med färg i barnrummet.

Vardagstugg sa...

Så skulle jag kunna tänka mig ha när Vidar får eget rum! Snyggt och stilrent!

Kram A

Pernilla sa...

Ja instämmer! Barn matas med så mycket intryck hela dagarna. De behöver ett rofyllt rum. Jag har funderat på Lillkillens egna rum i nya huset (som håller på att byggas). Tror det blir vitt och grönt eller kanske vitt och grått. Lugnt och rofyllt men ändå lite busigt OCH lekvänligt.
Tack för all inspiration!