fredag 28 augusti 2009

Trevlig helg!

Nu är jag hemma igen efter två intensiva dagar i Stockholm. På torsdagsmorgonen gick jag upp tidigt för att gå på Formex pressfrukost. Mötte upp med trevliga Charlotte och Susann. Vi gick runt på mässan tillsammans. Vi träffade Frida och lunchade. Lyssnade bl a på ett föredrag av duktiga Lotta Alhvar, vd i Svenska Moderådet. En mycket trevlig och inspirerande dag!

Idag har jag varit och tittat på en fin lägenhet som jag ska inreda. Lunchade på mitt favoritställe med maken och sonen. Gick sedan runt på stan lite med min mycket uttråkade son. :) Hann med en sväng på Designtorget iallafall.

Nu är huvudet fullt av intryck. Fötterna värker. Precis som det ska, med andra ord. :) Nu ska jag vila lite. Kommer tillbaka imorgon med nya krafter. Trevlig helg! Y

3 kommentarer:

Julia sa...

Hej, jag är lite nyfiken på det här med press inträde till Formex. Har för mig att man måste ha nåt slags press kort av nåt slag. Du har ju eget företag så du kommer ju in den vägen, men iom att du även frilansar som skribent så kanske du vet ifall det är svårt att skaffa sig ett sånt "press kort". Är så sugen på formex nästa vår! :)

Inspirera Mera sa...

Det lät som två intensiva med roliga dagar. Kram Sandra

Hemmarikets Charlotte sa...

Det var supertrevligt med sällskap! Jag håller som bäst på att rodda med mina bilder.