tisdag 8 september 2009

Omslaget - ELLE Interiör

Senaste numret av ELLE Interiör har det här läckra omslaget. Svart, rött och mjuka vita nyanser. Och en tapet som tar för sig. Jag uppskattar att bilden inte är täckt av text. Det behövs verkligen inte - man lockas att köpa det här numret ändå. ****************************************************
Bilden visar inredaren Lyn Gardeners sovrum. Lyn Gardener driver andrahandsbutiker i Melbourne. Hon gillar att inreda med "inbodd känsla". Tapeten fyndades på eBay och kuddarna är sydda av gamla kökshanddukar. Jag skulle inte tapetsera alla väggar i ett sovrum med den tapeten. Men fin som fondvägg. Se mer av hemmet i tidningen. ************************************************************
Jag blev förtjust när jag läste det här numret. ELLE Interiör hör visserligen till mina favoritmagasin, men det här numret har något extra. Mycket inspirerande! Y *************************
*
Bild från ELLE Interiör.

10 kommentarer:

Malin sa...

Ibland är det härligt att döma hunden efter håren, så är det ju med magasin och böcker och ofta stämmer det ju !?! Får bli en Elle imorgon, sov gott Malin

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Det var verkligen fint med det röda som bröt av mot det svart/vita.

Catarina sa...

Ja, det omslaget har de lyckats med. Så pass att tidningen följde med hem när jag var på Coop.
Jag som brukar hålla mig till Sköna hem, nu blev det båda. :)

Proforma - Irene sa...

Jag är inte så mycket för tapeter och absolut inte mönstrat som denna men jag tycker det här var jättesnyggt! Verkligen tilltalande! Och ja... den tidningen skulle jag också köpt... eller kanske gör :)

Therese sa...

Älskar rött som accent till vitt och svart! Vet inte vad det är men det är super!!

EN INREDOHOLIC sa...

Tänkte precis detsamma när jag såg det!! UUUUUUUuuuurläckert! Och vilken snygg röd färg. Så mjuuk nästan åt det vinröda.

Ursnyggt var ordet.

KRam kram
Jannice

milla-andante sa...

Tack för det tipset! Det är ju en djungel av tidningar där ute och vissa är så dyra att man inte vågar köpa fel... får bli en Elle idag!
JAAA gärna ett collage från Tine K, är helt såld på hennes inredning nu!
Kram

Anonym sa...

Döm om min förvåning när jag lyfte på locket till brevlådan i veckan och upp ur lådan tittade min vardagsrumstapet på mig.

Min tapet och jag träffades första gången för fyra är sedan ( efter år av letande ), vi trivs lika bra än idag, om inte bättre.

*SNYdesign sa...

Oj, tror jeg må kjøpe det svenske elle interiør denne gangen:) Til vanlig leser jeg mest det engelske, men omslaget gjør ofte at jeg prøver noe nytt:)

Mrs. b sa...

Ja, det omslaget var riktigt lockande! Måste absolut ta en titt i affären :-)