onsdag 28 oktober 2009

Snygg förvaring

Snyggt från Dahl Agenturer. Förvaringssystemet Sussex från Punt Mobles. Modulerna kan kombineras efter önskemål. De kan monteras på metallunderrede, vägghängas eller ställas på låga justerbara ben. Flexibelt är bra! Finns i flera färger.

Vad tycker ni om den enkla dekorationen? Två vita skivor, några böcker och en vas. Som produktfoto är det jättefint, tycker jag. Skåpet kommer verkligen i fokus. Hemma skulle jag vilja ha det lite mer personligt. Kanske två stora foton istället för de vita skivorna? Y

Bild från Dahl Agenturer.

8 kommentarer:

Åse sa...

Det är snyggt med enkla och få dekorationer, men jag skulle aldrig kunna ha så, det skulle se konstigt ut om man tittar runt i resten av lägenheten. Jag gillar att omge mig av prylar gärna om är förknippade med något underbart (rese)minne.

Annika sa...

Åse: Så sant - man bör ha den stilen genomgående. Jag vill gärna ha mer dekorationer än så. Resminnen är ju toppen! Jag har ramat in foton på sonen från hans första utlandsresor. Det är mysigt att titta på dem och tänka tillbaka.

Proforma - Irene sa...

Jag gillar när det är enkelt men jag kanske hade valt något motiv på tavlorna så det händer lite mer! Kan tänka mig någon mer pryl på bänken också... sedan räcker det! För visst kan man ha det enkelt men ändå personligt!

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Verkligen stilrent och vackert skåp.

Annika sa...

Irene: Ja visst kan man ha det enkelt, men ändå personligt! Såklart! En sådan här dekoration säger dock inte mycket om personen som bor där. Böckerna, förstås, men de är inte många.

House of Jammi: Ja, visst är det fint!

Malin sa...

Jättesnyggt skåp verkligen! Dekorationen blir liite steril. Håller helt med om att det fungerar på produktfoto men jag hade nog gärna ställt dit en tjusig lampa istället. Lamptokig som jag är. :-)

Elin sa...

Jätte snyggt skåp men dekorationen kändes lite opersonlig och vänthallsaktig ut för mig.

karola sa...

ja, jättefint och stilrent :)
ha en fin dag