fredag 18 juni 2010

Trevlig helg!

Inför den här helgen måste man nästan visa en bild på Kronprinsessan Victoria och hennes Daniel. Jag ser fram emot att få se bröllopsklänningen, som såklart lär vara något utöver det vanliga. Pär Engsheden är ju den designer som, med största sannolikhet, har fått det ärofyllda uppdraget. Fast allra mest är jag nyfiken på inredningen i Haga Slott, men det är en annan femma. Min man är inte alls intresserad av bröllopet, så jag får nog sitta själv i soffan och titta. :) Tittar ni eller har ni tröttnat på allt ståhej?

Ikväll är vi barnvakter. Vi har en liten tjej, som vägrar att sova. Kanske sover hon längre imorgon då? :) Killarna får vara uppe lite längre. Vår son har det bra som har så många fina kusiner! Trevlig helg nu alla! Kram Y

Bild från Expressen, foto Tommy Pedersen.

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Klart att jag ska titta på bröllopet. Är nyfiken på klänningen jag med. :)
Hoppas att barnvaktandet går bra. Det där med att de sover längre på morgon om de är uppe länge på kvällen.....nja, det funkar nästan aldrig. ;)
Ha en fin helg.

Annika sa...

Kerstin: Ja, nu har lillan sovit länge. Du har så rätt - det fungerar nästan aldrig. :) Iallafall inte när de är små. Sonen sover numera längre på morgonen när han har varit uppe lite senare på kvällen.

Åsa sa...

självklart kommer vi att titta på bröllopet och jag är också nyfiken på klänningen :)jag kommer även får med min käre sambo i tv tittandet :)
ha en härlig bröllopshelg!
kram

gella sa...

Jag kommer att se så mkt jag hinner... Får gäster och ska iväg på ett familjeståhej och sjunga också. :) Är hemskt nyfiken på vår vackra kronprinsessa (och andra...) och inredning! :D

isa sa...

mysigt med övernattnings besök :)
lycka till med att det blir längre sömn i morgon. :) håller tummarna ;)
jag ska titta på bröllopet men jag måste säga att det skall bli så skönt när bussarna går som vanligt i gen och man kommer fram i stan utan att vässa armbågarana :)
kram och trevlig helg gumman.

Elin, Elinphoto.se sa...

Tack till hela familjen för att ni tar hand om våra (vissa mer och vissa mindre) vilda barn. Det uppskattas verkligen av oss men också av dem :-)!
Väldigt mycket!!

Mysigt att äta både frukost, kaffe och lunch hos er. Vi har det bäst ♥.

Kram, kram från oss!