torsdag 16 december 2010

Inspirerande miljöer från R.O.O.M

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mina utlovade Stockholmsbilder. Alla bilder är fotade på R.O.O.M (med tillåtelse förstås). R.O.O.M ligger numera på plan 3 i PUB-huset. Där finns en hel del inspirerande miljöer. Och många fina produkter. Jag tycker ju inte att trender är det viktigaste när jag inreder. Min tanke är ofta att inredningen ska stå sig länge, med mindre förändringar. Men det är kul med trender. Kikar ni på bilderna så känner ni säkert igen både ett och annat.

Personligen är jag fasligt förtjust i det trärena sidobordet med glasflaskorna. Och nästan alla lampor som visas. Och titta under matborden; väl tilltagna mattor. Det gillar jag. Randiga tapeter är klassiska och ofta ett säkert kort. Här en tuffare variant; breda röda och vita ränder. Den håller sig inte i bakgrunden. :) Y

Egna foton.

3 kommentarer:

Petran på Designinsight sa...

Ja det är verkligen en inspirerande butik! kul att se bilder då jag bor i norrland men Room är ett givit stopp när jag åker till huvudstaden.
Alltid lika fint! din blogg är super härlig den med =)

AK/CanCan sa...

Kul att få se bilder från room. Extra roligt att se hur de visar artprints från hagedornhagen som jag har sålt in...
Vilken inspirerande blogg du har, gillar bilden från indiska.

Annika sa...

Petran: Ja, R.O.O.M bjuder på mycket inspiration. Helt klart värt ett besök! Tack för de fina orden om min blogg!

AK: De är så fina! Kul att det är du som har sålt in dem. Roligt att bloggen inspirerar dig! Jag gillar också bilden från Indiska. Jättefin!