onsdag 5 januari 2011

Stilren gunghäst

En modern gunghäst. Eller rättare sagt; inte så mycket häst, mer gunga. Stilren, snygg. Uppskattas med all säkerhet av de små, men då är det nog mer funktionen än designen som är viktig. Vår son fick ärva en mjuk och gullig gungbjörn av sina kusiner när han var liten. Inte så mycket design, men mycket omtyckt. Fördelen med den här gungan är att den är mycket lättare att rengöra än en gunga med päls. Design Wolfgang Sirch. Y

Bild från Designoff.

9 kommentarer:

Ulli sa...

Ursnygg!
Ser ut att fungera som en sittpall också om den inte är alltför låg.

Hanna - Whiterainbow sa...

riktigt snygg, snacka om att vara könsneutral! :)

Annika sa...

Ulrika: Den är 42 cm hög, så det kan absolut fungera. Bra idé!

Hanna: Så sant, jag tänkte inte på det. Verkligen könsneutral!

Annica sa...

Den hade funkat för alla oss som gillar djur-referenser men inte vill att det ska se ut som ett zoo hemma. Hur har det gått i Coral-tävlingen förresten? Är vinnaren utsedd? Jag orkar snart inte hålla tummarna längre... ;)

Annika sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annika sa...

Annica: I helgen meddelar jag vinnaren. Promise!

Helena sa...

NÄ. I'm sorry. Men den här gick inte hem hos barnen. Barn gillar mjukt, mysigt, färg, blingbling, lullull, gos, - och att gunga. Den här "hästen" är till för minimalistiska vuxna som bara vill ha tråksnyggt hemma. Blä.

Annika sa...

Helena: Smaken är olika - och tur är väl det! Barn ska ha mys, gos och mjukt såklart! Men de behöver inte bara fluff när de blir lite äldre. Den här gungan är uppenbart inte för de allra minsta. Som jag skriver, så hade min son en mjuk björngunga när han var liten. Jag skulle sy en sits av fuskpäls till gungan, så blir den mjukare att sitta och gunga på. Lätt att ta av och tvätta. Man måste vara lite praktisk också när man har barn. Dessutom så kan den här gungan ärvas i generationer. Och den blir bara finare när träet har fått några törnar och inte längre är så perfekt. :)

Gungpippi sa...

Ja, men jag tror att barnet blir lyckligare av den här "gunghästen" :)