torsdag 6 januari 2011

Trettondag och tulpaner

De senaste dagarna har jag mest ägnat åt att ta hand om en liten sjukling. P- O, min man, är upptagen med bokslut på jobbet. Han sitter i telefonmöten dagarna i ända. Känns det som iallafall. :) Sonen är piggare nu, så imorgon är jag tillbaka på kontoret.

Om bara två veckor är det dags för Formex. Biljetterna till Stockholm är bokade och schemat håller på att fyllas. Det ska bli så roligt att se alla nya produkter och lyssna på intressanta föreläsningar. Och inte minst att träffa alla inredningsvänner och kollegor. Plus att jag tar med familjen den här gången. Maken ska jobba några av dagarna och sonen ska vara med sin farmor, faster och kusiner. Helgen har vi tillsammans.

Tulpantider. Mina tider. :) Jag älskar tulpaner. Jag köpte 20 röda tulpaner till jul. Det kändes nästan som lite tjuvstart, men åh, så fina de var. Mina vänner vet förstås att tulpaner är mina favoritblommor, så strax efter jul fick vi den här fina buketten. Och när den hade gjort sitt, så fick vi en ny bukett av andra vänner på nyårsafton. Men den får ni se imorgon. Ha en trevlig kväll! Y

Foto: Annika Persson.

4 kommentarer:

Ljuvligt Hemma sa...

Vilken otroligt vacker bild! Min tulpanbukett är verkligen tråkig i jämförelse med din, måste genast piffa till den inför helgen :) Kraaaam

Åsas form[aliteter] sa...

Jag älskar också tulpaner. Det är ju ett så enkelt sätt att få lite liv och vårkänsla inomhus. Vardagslyx!

Proforma - Irene sa...

Det är mina tider med! Tänk att en blomma kan få en att gå igång så! :)
Jag är inne på tredje buketten, 20 röda till julen också men sedan är det vita som gäller.

Therese sa...

Hej!
Jag håller på att inreda mitt rum och letar efter lite insperation.
Och undrar ifal du möjligtvis har lite tips om hur man snyggt kan hänga tyg i taket? alltså i princip täcka hela taket med tyg, mitt rum ska ha arabiskt/indiskt/marocanskt tema och jag vill verkligen ha tyg i taket men kommer inte på något snyggt sätt att få upp det!

Hoppas du kan hjälpa mig!
Skriv gärna i min blogg om du har några tips då jag inte kollar in bloggar så mycket !

Mvh therese