lördag 5 mars 2011

Helkaklade väggar

 
Idag skriver Frida på sin blogg Trendenser.se, att det börjar bli vanligt med helkaklade väggar i kök. Självklart finns det en jättefin inspirationsbild också. Den föll mig verkligen i smaken! Jag har tänkt detsamma, men inte gillat förut. Nu måste jag ändra mig. Titta på bilden hos Trendenser. Så snyggt! Och kolla bilderna ovan. En känsla av retro (läckert med lamporna) och restaurang. Det blir allt vanligare att vi inreder våra kök med inspiration från restaurangkök. Inte bara helkaklat utan mer rostfritt ex. Det är nog alla matprogram som inspirerar. Här har t o m hallen fått en kaklad vägg. Coolt! Y

Bilder från Hemnet (via Teresa Grundin). 

4 kommentarer:

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Ojdå, är vi helt ute nu? Vi tog bort kaklet och har glas istället. Nåja, jag tycker det är snyggt, så då kvittar det om det är ute eller inne :-)

Annika sa...

House of Jammi: Nej då, ni är inte helt ute! ;) Det är ju en fråga om vad man är ute efter. Glas är elegant - och snyggt! ;)

Ulli sa...

Snyggt! Oväntat snyggt faktiskt. Trodde det skulle kännas mer badrum på något sätt.

Designtjejen/Emmelie sa...

Jag har inte heller riktigt kunnat bestämma mig för om det är snyggt eller ej.. men håller med.. detta är riktigt snyggt. Gillar köket!