torsdag 3 mars 2011

Skåp med tapet

Charmigt inrett. En halvhög bokhylla. Bra med luckor längst ner för det som man vill dölja. Det går förstås bra att ställa tavlor direkt på hyllor i den här höjden. Tavlor bör helst hänga i ögonhöjd för att komma till sin rätt, men så noga behöver man inte alltid vara. Det skulle inte bli många tavelväggar då. :)

Vanliga enkla hyllor och ett äldre skåp med fina lister. Fungerar det ihop? Jo, de gör ju det. Jag gillar brytningen. Skåpet är lite ovanligt placerat ovanför hyllan. Går dessutom nästan upp till taket. På den lilla plats som finns kvar har man ställt några dekorativa krukor. Jag hade valt bort dem just där, ställt de på hyllan eller i ett fönster istället, för de passar fint i rummet. Men visst kan de stå där de står. Det är som så ofta en smaksak. Fint med tapeten i skåpet. Jag gillar att det är en så diskret tapet, men man kan såklart välja en tapet med mer färg, om man vill det. Gungstolen och fina lampan bildar en liten läshörna. Y

Bild från Retro Villa.

3 kommentarer:

Malin sa...

Väldans snyggt och trivsamt. Gillar precis som du kombinationen med den raka hyllan under och den äldre ovanför. Tapeten är verkligen ett diskret pricken över i. Fiiiint! :-)

Mrs. b sa...

Fin inspirationsbild! Jag har blivit mer förtjust i de halvhöga hyllorna sista tiden.

Mrs. b sa...

Fin inspirationsbild! Jag har blivit mer förtjust i de halvhöga hyllorna sista tiden.