onsdag 6 april 2011

Kök med färgklick

Jag brukar muttra lite över att många kök ser så lika ut. Det är lite trist faktiskt. Just när det gäller kök önskar jag lite mer variation. Det behöver inte vara så märkvärdigt. Inte heller kosta en massa extra. Allt som behövs är lite fantasi. I det här köket gör ett par gula luckor stor skillnad. Istället för ett vanligt vitt, ganska trist kök, så har köket fått ett härligt blickfång. Lite gult i köket kan vara den energikick en trötter behöver på morgonen. :) Och snyggt är det också! Kanske har man råd med en extra uppsättning luckor. Varför inte byta färg till hösten? Y

Bilder från Stadshem. Foto: Jonas Berg.

5 kommentarer:

Miss Cutiepie sa...

Jag håller med helt och hållet! Kök är nog det rum folk har minst fantasi i gällande design och roliga färger! Funderar faktiskt själv på att lägga till någon riktig färgklick när jag rustar upp vårt kök.

Annika sa...

Miss Cutiepie: Ja, undrar varför det är så? Kanske för att det kostar så mycket att byta kök? Kul att du funderar på en färgklick till erat kök!

Hanna - Whiterainbow sa...

Snyggt med de gula luckorna! allt man behöver är egentligen lite dekorplast :)

Kram

Annika sa...

Hanna: Dekorplast är ett bra tips. Det gäller att man får till det snyggt bara. Inte alltid helt lätt. ;) Kram

Lina sa...

Det var väldigt snyggt att bara ha några luckor i en annan färg. Som Hanna säger, man kan ju lätt byta färg med lite dekorplast!