onsdag 20 april 2011

Lediga dagar och påsk

Jag har varit ledig med min son sedan i måndags. Det har varit så skönt att bara vara ett par dagar. Nu är maken också ledig och det gillar vi förstås ännu mer. Vi har inga stora planer för den här påsken och det känns helt ok. Men påskmiddag med släkten blir det. Och Lunas 3-årskalas vill ingen missa. Jag ska fota också. Hemma hos-bilder är önskade. Vi får se vad det kan bli?

Hur gör ni, målar ni ägg på påskafton? Det gör vi. Inget märkvärdigt. Lite sådär bara för att... ;) I år tänker jag inspireras av bilden ovan. Det blir randigt. Annars skulle vara fint att blåsa ur ägg och måla dem randiga och hänga i riset. Om man känner för att pyssla lite. Själv ska jag vara lat i år och påskpyssla så lite som möjligt. ;) Jag fortsätter på min bara vara-bana ett par dagar till. ;) Kram Y

Bild från Leva & bo.

3 kommentarer:

Chatrine sa...

Jag brukar slänga med några lökskal när jag kokar äggen. Jag kokar i två kastruller, en med skal från gul lök och en med röd. Då får man marmorerade fina ägg. Har man barn brukar de uppskatta ännu mer färg, några droppar karamellfärg i kokvattnet löser den saken snabbt =)

kristina - ingen vanlig dag sa...

Fint med randiga ägg - mer pråligt än så behövs verkligen inte.

Härligt att ta en vecka och bara vara och umgås med de kära!

Kram / Kristina

Madame Edith sa...

Vilken söt bild!!

Kram/M