torsdag 20 oktober 2011

Nytt från PiP Studio

 
Somrig tapet som piggar upp året runt. Ett mönster som håller i längden. Fint bord med svarvade ben. Det vill jag ha!

Större mönster som tar för sig lite mer. Lätt att plocka accenter från tapeten. Här skulle jag vilja ha antingen ett ljusare golv eller ett mörkare.

Ett bra exempel på att hur fint två olika trärena ytor kan skapa dynamik. En vamare och en lite kallare. Jag skulle inte tapetsera så här, men det visar vilken skillnad olika mönster kan göra i ett rum.

Den här väggen behöver inga tavlor. Vackert med en blå soffa i äldre stil. Kuddarna mjukar upp.

Den översta tapeten i blått. Söt i sig och ännu sötare med den här stylingen. Tänk på vilken skillnad möbler och detaljer gör. Man kan lätt minska det gulliga i tapeten, om man vill det.

Den ljusblå färgen tar upp den blå färgen i tapeten på ett snyggt sätt. Trärent och rotting blir lugnt och vackert till den mönstrade tapeten.
 
Måla listen i en nyans närmare tapetens, så sticker den inte ut lika mycket som en vit skulle ha gjort.

Jag är fortfarande rejält krasslig, så idag kör jag en uppiggande färgkavalkad från holländska PiP Studio. PiP Studio gör de mest fantastiska tapeter. Svåra att inte gilla, även om de inte alltid är i min stil. En del tapeter är härligt "galna". Inget som kommer upp på en vägg nära mig. :) Men färgerna och mönstren - man blir glad av dem. Här har jag valt de lite lugnare mönstren bland nyheterna. Många av tapeterna passar bäst som fond, tycker jag. Jag är inte jätteförtjust i fondväggar, men ibland fyller de sin funktion. Tapeterna släpps i början av 2012. Y

Bilder från PiP Studio.

5 kommentarer:

sunny sa...

Very pretty wallpapers!!

Maria sa...

Åh, vill ha alla!! Jag har satt en gul Pip Studio-tapet på en skjutdörrsgarderob hemma, storfavorit! Hade svårt att välja, alla var så fina! Dessa bilder åker direkt ner i min inspirationsmapp.
Tack!

Krya på dig!

Kanel & Cayenne sa...

Underbara PiP. Enda "problemet" är att det är svårt att välja, ja, och övertala mannen att vi absolut ska ha en sådan tapet. :) Krya på dig! Kram/Nellie

Berså sa...

Tänk att det kan vara så kul med tapeter !! :)

Malin sa...

Gillar PIP. särskilt den översta gula - och samma i blått får hjärtat att slå lite fortare. :-)

Hoppas att du blir bättre snart!

Ha en fin helg!