torsdag 3 november 2011

Liis fina barnrum

  
  
Titta in i Liis fina rum. Liis mamma Anne skriver en av mina favoritbloggar Anness. Anne arbetar som grafisk designer och fotograf. Att hon har känsla för färg och form är tydligt när hon inreder. Jag gillar verkligen det här barnrummet. Anne kallar stilen avskalad retrokänsla. En klockren beskrivning, tycker jag. Vitt, gult, svart och grönt. Jättejättefint! Många fler bilder från rummet ser ni här. Y

Foto: Anne Helgesson.

5 kommentarer:

Malin sa...

Så underbart fint!

Petra Liuski sa...

verkligen jättefint. Men jag måste erkänna att jag vill ha färgstarkt och lekfullt i ett barnrum. Tror att det skapar kreativa barn :) Men som sagt - jättevackert inrett!

Sofia sa...

Superfint! Smarta lösningar och möbler.

Kanel & Cayenne sa...

Åh, vad fint! Perfekt balans mellan stilrent och retro, dessutom ordning och reda med smarta lösningar. /Nellie

Annika sa...

Petra: Jag tycker detsamma, till viss del. Det är en avvägning. När rummet används både som lekrum och sovrum (och det gör det ju ofta), så ska barnet få ro att sova i rummet också. För mycket färg och mönster är då inte det allra bästa. Sen är det ju en smaksak också. Min son håller med dig! Han tycker inte om när det är för vitt. ;) Jag "känner" ju Anne lite och det här är hennes stil och jag gillar det mycket. Rummet är alldeles nygjort, så jag tror att det kommer in mer färg eftersom. Långt svar. :)