fredag 7 februari 2014

Materialcharm

En fin bildserie från Elle Decoration. Bilderna är fotade i Milano, Italien av fotografen Fabrizio Cicconi. Vägghängd förvaring ger ett elegant och lätt intryck. Och så snyggt med vägglamporna som sitter på rad ovanför byrån! Jag vill ha något liknande hemma. Stora glasmontrar har jag inte tröttnat på. Perfekt sätt att visa något man tycker är lite extra fint. 

I bild två gillar jag blandningen av olika material och texturer. Så vackert med grått linne. När jag läste Sköna Hems fortsättningskurs för några år sedan, så fick vi veta att linne inte är ett material som passar till fåtöljer och soffor, eftersom det blir så skrynkligt. Det gäller nog inte längre. :) 

Fin dekoration i bild tre. Glas är vackert! I sista bilden fångade de vackra penselställen min blick. Penslar ska ju egentligen helst förvaras liggande eller hängande med borsten neråt, men det är ju en annan femma. De skulle ju lika gärna vara fina pennställ. Pennställ kan gärna få vara dekorativa. Och där kan man ha lite fantasi. Vi har en mattvit ljuslykta från Tine K Home som pennställ i butiken. Får man måla över tegel? Ja, visst får man det! :) Här en fin ljus grå nyans. ❤︎

Bilder från Elle Decoration. Foto: Fabrizio Cicconi. 

Inga kommentarer: