måndag 24 februari 2014

Inredningskrönika i Umeå Tidning

Nu är jag tillbaka efter en ganska så ledig helg. Det är så viktigt med återhämtning när jag man jobbar så mycket som jag gör just nu. Jag går inte ens nära en dator. :) I helgen kom Umeå Tidnings nya månadstidning ut. Umeå Tidning är en gratistidning som delas ut till ca 55 000 hushåll. Jag kommer att skriva inredningskrönikor i varje nummer. Jättekul, tycker jag. Dels för att jag så gärna vill skriva mer och dels för att krönikeformatet ger mig chansen att bli lite mer personlig än om jag "bara" ska ge inredningstips. Och det är ett sant nöje att välja bilder till. 

I den här månadens krönika så skriver jag om det gröna rummet. Jag gillar att inreda med gröna växter. Det är nästan ett måste faktiskt. Den berömda pricken över i. Bilden ovan visar både stort och smått. Olika "krukor". Och varför inte hänga upp växterna lite oftare? Min första krönika kan ni läsa här (sid 24). ❤︎

Pressbild från House Doctor

2 kommentarer:

Frida sa...

Heja! Vad roligt att läsa. Stort tack för att du länkar till digitala upplagan för oss som inte bor kvar i stan längre. Ser fram emot nästa redan nu. kram!

Annika sa...

Tack snälla! Kram!