tisdag 6 maj 2008

Tisdagstema

Dagens tisdagstema är orange. Eftersom min blogg är en inredningsblogg så försöker jag att fota något som har med inredning att göra. Inte alltid helt lätt! Orange är inte en färg som det finns mycket av i mitt hem. Hittade till slut ett litet orange lejon i tavlan på min sons rum. Så det får bli mitt oranga bidrag! :) Den superfina och roliga illustrationen kommer från Isa form. Isabelle Norman Sällström är grafisk designer och hennes fina illustrationer finns att köpa här. Y afaf asdfas adddd adfsadfsasd adsfasdfasdf dsafasdfasdf adsfgsadgsa Fotot är privat.

8 kommentarer:

Anonym sa...

För mig blev det en.. utomhustolkning av temat orange :)

Ninni sa...

Även jag har svårt att hitta orange om det inte gäller blommor...Blev så inspirerad av ett tidigare inlägg...det från Filippa K.s hem.Sängen skulle jag kunna tänka mig i vår stuga, som soffa. Den skulle passa perfekt, förvaring under och extrabädd eftersom stugan är liten.
Tack för tipset!

Anonym sa...

Förstår ditt dilemma att hitta något orange hemma.. Jag vet i tusan om jag har något alls.. Har jättesvårt för den färgen..
Men den där planschen från Isa är ju så cool.. Skulle nog egentligen beställa något sånt till dottern som snart börjar skolan.. Så hon kan öva på att skriva bokstäverna! :)
kram

Anonym sa...

Ja, det var en variant :-)
A kunde vara en apelsin, men är säkert en apa.
Är möjligen o en ORM?
Kul!
Ja, när barnen var i den åldern så gjorde vi en egen bokstavstavla...
Blev lite lustiga ordval, eftersom barnen fick bestämma...
Jag fann orange i köket ;-)

Linda -Galleri Palla sa...

Inte mkt orange hos mig heller. Men lejonet var fint och Isabelle är så duktig :) kram

Anonym sa...

Jättefin tavla, o visst finns det orange i den, vilken tur du hade...Orange är väl inte riktigt min färg heller, inredningsmässigt, men jag fick fel färg på en lampa för ett tag sedan, den var vit/orange (stod vit på lådan)..surt sa räven, ha de fint

Annika sa...

Zoey: Smart! Lite lättare där, kanske! ;)

Ninni: Vad kul att du blev inspirerad av det inlägget! Smart att inreda så i en stuga!

Perlan: Jag har nästan inget orange hemma och jag klär verkligen inte i den färgen heller! Den är lite svår, men kan vara jättefin i rätt nyans. Visst är illisen cool! Jättebra att öva bokstäver med! Jag tror att Isa har gjort om den lite... Kram

Erik: A är mycket riktigt en apa, men O är faktiskt en ostbåge! Inte helt lätt att lista ut! :) Vad roligt med en egen bokstavstavla - det var en bra idé!

Linda: Visst är lejonet gulligt och Isa är så begåvad! Jag är så förtjust i hennes illisar!

Mo: Ja, jag hade tur och hittade lite orange! Det är ju en stor skillnad på en vit/orange lampa mot en helvit! ;) Ha det fint, du med!

Elin, Elinphoto.se sa...

Tjusigt!
Jag gillar ju verkligen Isa's fina bilder.

Kram!