onsdag 13 augusti 2008

Fina material i Umeåhus

Det är minsann inte bara i Stockholm som det finns läckra lägenheter och hus! ;) Det här fina huset ligger i Umeå. Här finns det inte så mycket lös inredning att titta på - det mesta är bortstylat. Däremot kan man titta på den fasta köksinredningen och de fina materialvalen. Visst är det vackert med det mörka stengolvet, ekgolven (nåtat i köket), de vita väggarna och tegelväggen i köket. Den liggande träpanelen i hallen och trappen ger liv åt väggarna. Snyggt med ytterdörren i ek, ekhyllorna och bänkskivorna i ek i köket. ddddddddd ddddddddddd dddddddddd ddddddd dddddddddd
Den svartvita tapeten i arbetsrummet är så läcker! Här skulle jag ha valt att ställa skrivbordet ut från väggen istället. Då sitter man inte och tittar in i väggen, utan har en härlig uppsikt över rummet och dörren. Möblerna blir inte tryckta intill väggen - det ser luftigare och trevligare ut - och det känns trevligare när man har ryggen mot fönstret/väggen. Prova, så får ni se! Den trendiga gummikorgen finns med. Snyggt som ytterkruka till ormbunken! Ser ni hur de har lagt golvet? Eftersom rummet är smalt har man lagt golvet tvärsöver. Då breddar man rummet visuellt. Jag vet inte exakt var dörren är i rummet, men man brukar lägga golvet så att man inte "kliver över" plankorna när man kliver in. Med vissa undantag, förstås! Y dddd dddddddddddd dddddddddddd dddddddddddd dddddddd ddddddddd ddddddddddd
Bilder från Mäklarringen, Hemnet.

15 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

saaaa läckert!!!

Anonym sa...

Vackert, vackert! Tapeten i vardagsrummet var underbar! Verkligen en idé att komma ihåg. Du som har koll... var hittar man en sån?
Vore ett bra sätt att märka ut min arbetshörna med en fondvåd eller två. Kommer att göra sig perfekt till mina i övrigt helvita väggar!

Tack för alla dina underbara idéer!

// Linda

Anonym sa...

Super fint hem!! Där vill ja flytta in på direkten :)

rosadagar.blogg.se

Anonym sa...

Jag håller med om placeringen av skrivbordet, ser lite rörigt ut mot fondtapeten. Gillar dock skrivbordet från Design House Sthlm väldigt mkt:) Vill ha det själv!

Anonym sa...

Åh så fina hus. Man blir ju hemsjuk för mindre :-)

Sofie sa...

Vilket fint hem, jag gillar!! Köket var helt underbart! Kram, Sofie

Tjohalia sa...

Vilket underbart hem! Kram Sandra

Anonym sa...

Så fint! Är speciellt avis på trappa och trappbelysning.

Anonym sa...

Jag giller fondtapeten också, ska spara adressen, super häftigt!

londonhem sa...

superfint!!! jag som alskar trappor....sa vackert med tratrappa och belysning.
ha en riktigt bra helg
kram
anna

Elin, Elinphoto.se sa...

Ja, tack!
När ska jag flytta in :-)?!

Nice, supernice!

Kam // Elin

Anonym sa...

Vilken fin lägenhet!!

Anonym sa...

Vilket otroligt läckert hus! Många snygga och fiffiga detaljer.

Anonym sa...

Hej från Norge!

Er det noen som vet vem som lager tapeten i kontoret? Takk :)

*Cecilie*

Anonym sa...

Åhh, vilket fint hus!! Skulle verkligen vilja ha ;)