fredag 14 augusti 2009

En första titt

Så damp den ner i brevlådan - den nya IKEA-katalogen. Den är mindre i år - gullig på något vis. Men jag föredrar den större storleken, måste jag erkänna. Jag har bara snabbt bläddrat igenom katalogen. Inga större nyheter, men ett härligt sortiment som man kan plocka godbitar ur. Precis som vanligt, alltså.

Inspirationsbilden ovan utstrålar IKEA. Man behöver bara ta en titt på den, så vet man var den kommer ifrån. Den här bilden är ett undantag för bloggen. Jag försöker att visa bilder som jag gillar, som är i min stil. Just den här bilden är inte det, men den är så mycket IKEA att det är roligt att visa den ändå.

IKEA är tryggt, men också nyskapande. Titta bara på IKEAs PS-kollektion. Samarbetet med formgivare som Front, Hella Jongerius och Kazuyo Nomura ger nya intressanta produkter. Ni vet redan... jag gillar! Y

Pressbild från IKEA.

2 kommentarer:

Malin sa...

Den där bilden ÄR verkligen IKEA. Inte riktigt min grej... men jag vet vad du menar. :-)

Tycker att IKEA-katalogsläppet tappat lite av sin magi sedan nätets intåg. Numera finns ju prylarna till beskådan där och man får hela tiden ta del av nya släpp.

Men visst... det är alltid kul med en ny katalog. :-)

Ljuvligt Hemma sa...

Vad avis jag blir... här damp den inte ner. Håller tummarna för att den gör det till veckan :) Hoppas ni får en alldeles underbar helg! Kram kram.