torsdag 13 augusti 2009

IKEA katalogen 2010

Idag lanseras IKEA-katalogen 2010. Jag var nerbjuden till Stockholm, men hade tyvärr inte möjlighet att åka den här gången. Jag ser fram emot att få katalogen i min hand. Eftersom jag arbetar som inredare, så har jag självklart koll på IKEAs sortiment. Jag inreder ofta med produkter från IKEA. Hemma hos oss finns en hel del fint därifrån.

Året katalog är den 59:e i ordningen. Den trycks i 198 miljoner exemplar, på 28 språk. Innehållet i katalogen är nästan likadant i alla länder. Hela IKEA-sortimentet består av ca 10 000 produkter. Omkring 2 000 av dem presenteras i katalogen. Några hundra är nya produkter. Årets katalog kommer till de svenska hemmen under vecka 34. Y

Pressbild från IKEA.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Längtar verkligen att kunna bläddra live i det nya exet.
Brukar kalla den min bibel...
kram Lina

[room] by sofie sa...

Ser framemot att få den i brevlådan!
...lika kul varje år ;)

KRam Sofie

Proforma - Irene sa...

Det är väl ingen som inte väntar på den...

Malin sa...

Det är en sann höjdpunkt när första bläddringen sker. :-)

j e n n y sa...

Jag bor ju i Norge och här fick vi katalogen i brevlådan i måndags!! =)
Men det var verkligen en jättebesvikelse! Jag som i normala fall älskar IKEA hittade nada! Så ha inte för stora förhoppningar... (Fast smaken är ju som baken..!) ;)

Annika sa...

Irene: Åjo, jag kan räkna upp ganska många. :) Men det är klart att vi inredningsintresserade väntar lika mycket varje år.

Jenny: Tråkigt att du blev besviken. Jag har tjuvkikat lite i den amerikanska versionen på nätet, men det är inte samma sak som att se produkterna i katalogen hemma.

Zizzie sa...

Spännande att se hur de byggt upp den i år. De nya produkterna har man ganska bra koll på för många har man redan sett i butik men det är så kul att se hur de byggt upp och matchat :D

Grön Iris sa...

Oh, vilken kul blogg jag hittat hos dig!

Jag tittar gärna in igen.

Ha en bra dag och IKEA är alltid kul!